Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea şi Flutur. Ce funcţii vor în PDL

Udrea şi Flutur. Ce funcţii vor în PDL

scris de C.P.
6 afisari

Liderul PDL Elena Udrea a declarat că, deşi i s-a propus să candideze la funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, va susţine pentru acestă poziţie „un coleg din societatea civilă”.

Ce functii vor Udrea si Flutur in PDL„Colegii mei din partid mi-au propus să candidez la funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, dar ramân consecventă deciziei mele anterioare de a nu candida la aceasta funcţie. Candidez, aşa cum am declarat, la una dintre funcţiile de vicepreşedinte al PDL şi susţin pentru funcţia de prim-vicepreşedinte propusă de colegii mei candidatura unui coleg din societatea civilă„, a declarat Udrea.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că şi-a înscris candidatura la Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism şi politici adevărate de dreapta, informează Mediafax.

La Convenţia Naţională a PDL care se va desfăşura în 14 mai vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu.

Elena Udrea şi Gheorghe Flutur sunt susţinători ai lui Emil Boc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult