Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea şi Mişcarea Populară contestă noul Guvern la Curtea Constituţională

Udrea şi Mişcarea Populară contestă noul Guvern la Curtea Constituţională

scris de C.S.
9 afisari

Partidul Mişcarea Populară va contesta noul Guvern Ponta III la Curtea Constituţională, a anunţat deputatul PMP Elena Udrea, care susţine că Parlamentul este din nou în situaţia de a fi coadă de topor pentru primul ministru Victor Ponta.

Udrea şi Mişcarea Populară contestă noul Guvern.

„Astăzi, Parlamentul este din nou în situaţia de a fi coadă de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu ţine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, acum vine cu un Guvern cu UDMR şi UNPR, care au fost partenerii Guvernului Emil Boc”, a afirmat Udrea.

Ea a spus că aceia care erau acuzaţi că au produs dezastrul în Guvernul Boc sunt acum buni să fie propuşi de către primul ministru, trecând peste promisiunile făcute electoratului.

PMP va contesta la CC decizia privind noul Guvern„, a mai spus Udrea.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, în plenul Paralmentului, că PDL va depune la Curtea Constituţională o sesizare împotriva Guvernului, având deja numărul de semnături necesare.

9 comentarii

digital 04-03-2014 - 18:38

hahaha!
păi dacă noul guvern se încadrează în litera și legalitatea constituției, ce să contești, doar că așa ți-a șoptit marinarul între două wiskey-uri și-un tanga mărimea…xxxl?!

urbos 04-03-2014 - 18:43

Aha, grohaitorul Basescu si-apus javrele sa conteste, n-a facut-o el. Deci e clar ca de data asta, nici slugile lui de la CCR nu vor avea castig de cauza.

digital 04-03-2014 - 18:53

oricum sună mai fain…nutzii-bișoanca și mișcarea poponaută!
nu le-aveți, fraților!

salut 04-03-2014 - 19:56

Poate ca am deficiente de memorie, poate cineva sa-mi aminteasca cate voturi a luat la alegeri aceasta Miscare Poponara ? (Ca „pop-ulara” (fara liniuta) nu trece de cenzorica)

Asta asa, ca tot mananca unii kkt cotrocenist despre legitimitate.

salut 04-03-2014 - 20:19

Uite mai kkt golan, sluga ji-daneasca, ai dreptul sa te remarci. Raspunde la intrebarea de mai sus. Comenteaza. Da-ti cu parerea. Sa vedem daca esti in stare sa spui ceva. Daca esti, mai discutam. Daca esti tot ca hermafroditul ala care se tine de curul meu, ce pretentii poti sa ai sa te bag in seama?

digital 04-03-2014 - 20:21

tac bișoancele, tac!
hahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-03-2014 - 20:23

Oare de ce a ajuns Nutzica sa i-si desfaca si ,mainile !

milosu' 05-03-2014 - 16:27

Curva ramane curava. Nu ma refer la cineva anume, dar romanii inteleg……….

pathfinder 05-03-2014 - 16:32

Tate are?
Are!

Tu ai?
Ai!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult