Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Surprize, surprize, pentru Antonescu şi Ponta pe 29 iulie

Udrea: Surprize, surprize, pentru Antonescu şi Ponta pe 29 iulie

scris de A.B.
14 afisari

Elena Udrea îi anunţă pe Antonescu şi Ponta că vor avea o mare surpriză pe 29 iulie, la referendumul de demiere a preşedintelui Traian Băsescu, şi vor deveni istorie din acel moment.

udrea

foto: dcnews.ro

Stânga nereformată a reuşit în planul ei antidemocratic şi neconstituţional de a-l suspenda pe preşedintele Traian Băsescu, totul întâmplându-se în ciuda semnalelor serioase transmise de cancelariile occidentale, dar mai ales a avizului Curţii Constituţionale, scrie Udrea pe blogul personal. „Într-un fel, cred că este bine: Traian Băsescu este acum liber să spună adevărul despre ceea ce doreşte USL să obţină prin suspendarea şi eventuala demitere a preşedintelui. Toţi cei care cred că Traian Băsescu şi-a epuizat capitalul de încredere şi capacitatea de a atrage susţinerea românilor vor avea o mare surpriză pe 29 iulie. Din acel moment, atât Crin Antonescu, cât şi Victor Ponta vor fi istorie. În acea seară, aşteptăm demisiile celor doi. Pentru că nu poţi să calci statul de drept în picioare şi să crezi că vei scăpa basma curată”, comentează ElenaUdrea.

Preşedintele Traian Băsescu i s-a adresat lui Crin Antonescu, în finalul intervenţiei sale în faţa Parlamentului, spunându-i că îi lasă o foaie, pe care să scrie ce a promis, liderul PNL declarând anterior că, dacă Băsescu nu este demis la referendum, se retrage definitiv din viaţa politică. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a fost întrebat de jurnalişti cum va proceda dacă preşedintele Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, având în vedere că liderul PNL Crin Antonescu a anunţat că se retrage din politică, el răspunzând că se va supune deciziei electoratului. „Mă voi supune deciziei electoratului, doar românii au dreptul să decidă”, a spus Ponta.

12 comentarii

digital 07-07-2012 - 15:24

khooorvheeethoo,o să fii nu numai dezamăgită,dar și umilită la cel mai josnic nivel!
nu că ai pricepe tu ceva!
se vede că ești paralelă cu tot ce ține de realitatea unui popor!
tu ai doar realitatea falsă,indusă de hoțiile pedalace și beția pe care ai contactat-o de la un bețivan notoriu,ajuns președinte printr-o cacealma oribilă cu poporul Român!

digital 07-07-2012 - 15:30

iar tu.marș în morții mătii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-07-2012 - 15:36

Nutzica Pata de culoare preferata a Bi suspendatului ar trebui sa scoata un tampon nefolosit si sa se fereasca de expunere la LUMINA si ADEVAR ! Mai ales ca in istorie a mai fost un precedent CARLA PETTACI ,care a fost solidara pina la capat cu un alt DICTATOR : BENITO MUSSOLINI ! Similitudine oare intamplatoare cu BELLITU TiRAIAN !

Mishu 07-07-2012 - 15:41

Daaa, vor avea o mare surpriza Ponta si Antonescu dupa 29 iulie. Si anume ca odata cu Gingis-Khan-Pirjolitoru’ se va alege praful si de PDL (din pacate!)

Paul din Ohio 07-07-2012 - 16:54

Poate ca stie ea (Udrea) ce stie. Ar trebui o numaratoare paralela a voturilor.

maria 07-07-2012 - 21:41

atentie la furaciuni! Pedistii sunt campioni mondiali! si tot ei striga hotii!

Paul din Ohio 07-07-2012 - 21:51

Se pare ca intr-adevar HOTUL striga: Prindeti Hotii. Iata ce a declarat Ba’secu printre altele:
„Sper să fie corect referendumul, nu cu buletine tipărite de tot felul de SRL-uri”.

Ciu Huhu 08-07-2012 - 05:16

Ba porc evreiesc cu multe nickuri, sluga blestemata a dictatorului Basescu, imi furasi juma de nick, Ciu, blestemat esti in vecii vecilor, la fel neamul tau de cei mai mari hoti din Univers!!!

Ponta si Crini doi indivizi periculosi 08-07-2012 - 08:52

http://www.ziare.com/basescu/suspendare-basescu/departamentul-de-stat-american-ingrijorat-de-romania-nato-preia-comunicatul-1177415

„De asemenea, pozitia oficiala a Departamentului de Stat american a fost raspandita imediat de agentiile de stiri din intreaga lume, fiind publicata inclusiv pe site-uri dedicate crizelor internationale aflate in desfasurare, sau pe cele cu impact financiar.”

Ponta si Crin doi indivizi periculosi au distrus tot ce am construit in 22 de ani!

gimini 08-07-2012 - 09:52

Parasuta asta pana nu e facuta gangbang la puscarie nu se lasa.

PROCURORUL POPORULUI 09-07-2012 - 09:52

Traian Băsescu este acum liber să spună adevărul despre ceea ce doreşte USL să obţină prin suspendarea şi eventuala demitere a preşedintelui. Toţi cei care cred că Traian Băsescu şi-a epuizat capitalul de încredere şi capacitatea de a atrage susţinerea
ce proasta esti fa tiganco nici nu sti ce mai vorbesti pai cine la oprit sa voarbeasca liber despre adevar? ceausescu? ducesar linga el si tu cu el ca mult iai cintat la saxofon huooooo la puscarie cu voii

ein deutscher 09-07-2012 - 22:54

Intr-adevar, rrrrrrrrrrroma boita de Plescoi ce-mi esti, Ponta si Antonescu vor avea o ENORMA surpriza pe 29 iulie! Conform celebrului cantecel „Ceata lui Basescu/Pitigoi dai intr-unul crapa doi”, o sa te duci si talica exact unde o sa dispara preaiubitu-ti mentor, sef, guru sau cum ti-o mai placea sa-i zici! Si ia-l si pe escrocul de barbata-tu cu tine! Plus alde Umbrarescu, Casuneanu, Boagiu zisa „milionu de iepuroi la suta de kilometroi” si alti escroci de teapa voastra! Si sa nu va mai prindem in Romania, ca v-o tragem in teapa la propriu! Si pe voi, si pe promotorul tepelor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult