Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Traian Băsescu este un monstru sacru al politicii româneşti

Udrea: Traian Băsescu este un monstru sacru al politicii româneşti

scris de A.B.
8 afisari

Preşedintele Traian Băsescu este în ochii Elenei Udrea un monstru sacru, un reper al politicii româneşti.

elena udrea

foto: rtv.net

Elena Udrea

, prezentă într-o emisiune la România TV, a fost invitată să caracterizeze, rapid, câteva personaje importante de pe scena politică românească.

Când a venit vorba despre Traian Băsescu, Udrea a ezitat câteva secunde, apoi a spus: „Uau… ăăă… un monstru sacru al politicii… un reper al politicii”.

În uşoară încurcătură a fost pusă şi de caracterizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu: „Să lăsăm la urmă… Deja m-am gândit câteva secunde… Speranţă”.

Cu ceva mai multă uşurinţă, Elena Udrea i-a descris pe la Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu ca fiind „alunecos”, respectiv „rezistent”.

La alţii însă, vicepreşedintele PDL a oferit caracterizările fără să stea prea mult pe gânduri: Emil Boc – tenacitate, Victor Ponta – necopt, Crin Antonescu – superficialitate, Gigi Becali – spectaculos şi Sorin Oprescu – cabotin.

În ceea ce priveşte o priveşte, Elena Udrea s-a descris ca fiind o persoană onestă.

46 comentarii

pentalfa 13-04-2012 - 13:06

Un CAAAAcAAAAA..T sacru,pe care il lingi cu BALE

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 13:48

Fan Nutzica : Declar ACCordul in proportie de 50% , Monstru 100% +..sacru 00% = 50%. Iar cu ONEsTITATEA vedem dupa DEBARCAREA PIRRATEN…

Ciu Huhu 13-04-2012 - 16:48

Mai corect e un monstru dictator blestemat, NICIDECUM UN MONSTRU SACRU!!!

MIHAI 16-04-2012 - 21:21

BINE ZICI D-LE HUHU,DAR IN PPLUS ,EU MAI ADAUG CA ESTE UN UCIGAS AL POPORULUI ROMAN.

MARIAN 13-04-2012 - 16:51

E bine cand Udrtea il lauda pe Base, isi fac reciproc reclama negativa. Amandoi sunt doi monstrii avand in vedere ce au facut acestei tari si popor. Amandoi sunt inculti , lacomi, imorali si corupti ceea ce vede un popor si ei nu pricep. Ne-au facut neamul si tara de ras cu licuricii lor.
BASE ESTE PE TOPOGAN SI EA LA FEL SI TRAG PARTIDUL DUPA EI. Succesuri!

Pribeagul 13-04-2012 - 17:53

PDLul este organizatia unor ciudati, niste maimute care sar, in joaca, de pe o creanga pe alta. Nu sunt in stare de nimic, mai ales sa urmeze, 5 minute, o linie de ei stabilita.

De exemplu, pentru eliminarea anomaliilor exitstente in domeniul salarizarii in domeniul bugetar au adopta o… Lege a salarizarii unitare.

Ce se intimpla acum?

http://www.gandul.info/financiar/cum-explica-ministerul-transporturilor-cresterea-sporurilor-salariale-pentru-600-de-angajati-ai-unor-institutii-subordonate-9516155

„Potrivit unui proiect de HG elaborat de MTI, sporurile şi primele pe care le primesc 589 de angajaţi din aviaţia de stat şi Autoritatea Navală Română vor creşte spectaculos faţă de nivelul actual, plafonat din 2010 la 30% din salariul de bază, şi vor ajunge la 250% în cazul unor directori sau 60-70% pentru un căpitan de port.

„În ceea ce priveşte personalul din aviaţie căruia i s-ar adresa aceste prevederi, demersul MTI a avut ca obiectiv promovarea unei politici salariale prin care să fie stopate plecările din sistem, într-un domeniul în care România a dezvoltat de-a lungul timpului o adevărată şcoală de aviaţie de tradiţie”, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), potrivit Mediafax.

Sporurile vor fi mărite pentru angajaţii de la Aeroclubul României, Şcoala Superioară de Aviaţie, Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile şi Autoritatea Navală Română.

Cele mai mari creşteri sunt la Aeroclubul României, unde noile sporuri sunt cuprinse între 180% şi 250%, nivelul maxim revenind directorului general, directorului general adjunct, directorului de zbor şi comandanţilor de detaşament.”

Deci, PDListii sunt niste maimute, iar Basescu este… maimutoiul sef.

Carmen 13-04-2012 - 18:13

Cerbicia de care unii dau dovada este de-a dreptul monstruoasa, si in aceste zile. Nu o meritam pe DNA. UDREA , cum nu am meritat nici pe cei care s-au sacrificat ! RUSINE

urbos 13-04-2012 - 19:02

N-ar fi rau ca „doamna” Udrea sa-si dea foc.

DXN 13-04-2012 - 19:37

O femeie care vrea sa lupte pentru ceea ce gandeste!
Un demers greu, daca nu imposibil in RO.
Nu din cauza unor labagii!
Din cauza inculturii si lasitatii. Incultura unor “brazi cu mucii pe piept” care prefera poze (nu persoana) pt exercitiul nocturn permanent. Lasitatea unora dintre femeile RO care prefera pentru linistea lor barbatul (???) ciocuMIC, curBOS, cretinOS, penisUL.
Trebuie sa fim mandri ca femeile RO (Rovana, Elena, Sulfina, Rodica, Maria, Eugenia, Ana, …) pot CEVA nedorit si de nesuportat: VOR!

Exercitiul care il fac cu voi (Ciocumic, Cretinosu’, Tur-Curbosul, dENISUL) releva o reala inferioritate a acestora, din care cauza nu pot sa va mai permit borati si apoi sa va ridicati fustele FARA CA SA V-O TRAG!
Voi sunteti fosti militari lasi, cu grade de cel mult plutonier(?) , locuiti in zona de sud (Craiova, Plenita, …), AVETI TIMP BERECHET LA DISPOZITIE, Curbos este fost turnator/sursa CLAR!, Penisul/degetul fara unghie/ digital este un fost pseudo informatician, care nu stie ca FORTRAN=formule+translator, poate ca amandoi aveti ceva in realitate din BULA!

Ciu Huhu 13-04-2012 - 23:37

Zii tiganca si trage apa curvetei!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 20:22

,,, matta ,turnatorule dantesc, matta !

jan dinu 13-04-2012 - 18:31

Tzigancusha ,tzigancusha …
Vino’ncoa sa-ti dau in gusha
Pliscu’ntreg sa-ti-l astup
Cit esti buna de F****!!!!!!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 13-04-2012 - 20:19

Te tine Hu’ngaroaia la post negru, si preferi sa bei in continuare vodka din pufoaika de la rusi, in loc sa platesti o hispanica, pervers batran, Dar in dementza ta senila, cred ca ti-ai face sepuku daca ai ajunge la obiectu cu pricina si sa nu …poooooooootzi,nea Jane!

Ciu Huhu 13-04-2012 - 23:39

:)) Bravo Jeane

jan dinu 14-04-2012 - 07:30

Tzigancusho,tzigancusho ….
Pentru tzara esti capusha
TU darnica ai fost
Pe fatza ori chiar prin dos !

Cu – succesuRI stai tot bine
Doar prin chior la stai ai paine
Dupa ce el n-o mai fi
Spre centura vei porni !!!
JD-USA

neacsum 14-04-2012 - 22:08

In sfarsit sunt si eu de acord cu Udrea. Basescu este un Monstru.

ioan 15-04-2012 - 10:44

elena udrea a spus de basescu ca este un /monstru sacru/ insa a facut o gresala a adaugat un cuvint in plus in caracterizare si acel cuvant este SACRU

remi 16-04-2012 - 21:38

Credeam ca am scapat de corvetta asta.A ajuns asta sa puna etichete pe politicienii din RO.Rusine !Zia ristii care o scornesc sunt mai vinovati decit prostimea care nu poate scapa de ea.Daca o vedem pe tv.pe net si in ziare ,cum sa scapam de ea?

tomi 16-04-2012 - 21:55

De fapt ce va deranjeaza asa de mult femeia aceasta,ca este frumoasa si nu da doi bani pe voi?

remi 16-04-2012 - 22:26

ce ne deranjeaza?Se vede ca nu traiesti in RO.Ne deranjeaza ca e o cur va POLITICA(a fost in psd,pnl,pdl,pina la 70 de ani cite partide mai schimba?),ne deranjeaza ca s-a casatorit din interes,ca e o ipocrita,ca s-a imbirligat cu chiorul pt.avantaje,ca a dat pantofi cu toc sinistratilor de la sate,ca e aroganta si inculta,ca e corupta pina la D-nezeu(ai uitat cum l-a rezolvat pe chiorul mincinos cu casa din mihaileanu?),ca a parvenit fara merite oneste si a luat locul altor romani dotati si pregatiti,ca ……Sa mai enumere si altul ca eu am obosit.Si cel mai grav,ca plateste presa sa fie mereu in prim-plan.Stiu ca si ziaristii sunt oameni si e foame,dar totul are o limita.

tomi 17-04-2012 - 22:29

Remi,eu nu te contrazic,dar se pare ca asta-i moda zilelor noastre, cunosc bine viata politica din ROMANIA si din ISRAEL. In privinta politicienilor sintem la egalitate de puncte,de la ITHAK RABIN pe care l-au ucis fascistii nostri pentru ca era bun,de la el nu a mai rasarit un politician care macar sa-i tina umbra. Si zi-mi politicieni de capacitate in lume, Putin,locul unu la coruptie si conducere dictatoriala, Obama,un timpit care era bun sa joace fotbal in Oregon, pina nu reduce economia americana la nivelul Tanzaniei nu se lasa, nu mai vorbesc de Angela Merkel,de Szarkozi,si restul de sefi de state europene care daca ar fi sau nu in functii totul s-ar desfasura identic,niste nulitati care nici nu trebuie sa conduca, pot dormi, rezultatele nu se modifica,state care se autoconduc,insa trebuie sa dea salariul cuiva numit presedinte.Noi avem recordul ca fostul presedinte al statului ,Mose Katzav,un idiot care a ajuns presedinte prin frauda si furt electoral la citeva mandate de SIMON PERES, actualul presedinte,un incult, acest Katzav AJUNGE PRESEDINTE PRIN VOTURILE DE PESTE NOAPTE ALE ULTRARELIGIOSILOR care-l urau pe Peres,om modern, doritor de pace.Acum domnul fost presedinte are timp 7 ani sa se gindeasca daca s-a rentat sa seada in scunul presedential,deci lumea o duce puternic la vale, modesta mea parere.
tomi

Ciu Huhu 17-04-2012 - 23:05

Bine ma ca recunosti ca aveti si voi fascistii si idiotii vostri!

DXN 17-04-2012 - 23:16

Poti sa zici ceva despre data venirii tatalui tau in RO?
Probabil ca nu.
Dar daca tu ai 26-37 ani poate te ajut. 😉

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 18-04-2012 - 01:02

@DXN – Ciu-Huhu varsta 42-44 anisori , bucalestan, grad de intelect , ( RE)cunoscut ,abordabil in urma unui interviu luat senatorului PDL Viorel Badea ,,http://www.gazetaromaneasca.com/news/stiri-italia/senatorul-viorel-badea-in-dialog-cu-omul-negru.html….

DXN 16-04-2012 - 22:43

Hristos a inviat!
Stiu ca pana la „ispas” asa se da binete!

(SANDU – AND)+(DOBRE-(D+E)) = SOBRU.
Ia citeste invers! Interesan?

digital = numeric/informatic/CalCULaTor/CompUTer=Integrala de la C la T din f(u), unde f'(u)=(Cu……………..+T……………..u). (??); f”(u)=”D.G.T.”= (D…….+G…..+T………….)

………urmeaza HUHU.

DXN 16-04-2012 - 23:15

Dor/mn/ule de ce nu-mi zici daca mai stii fortran, ala de pe minsk 32?

ANCUTA 17-04-2012 - 23:25

Nu prea vad despre ce vorbiti, dar dumneavoastra DXN aveti o deosebita tenta de adevar in ceia ce scriti!
Vad ca digitale nu va raspunde verde pe fata. E cam „controversionat”, sau cum se zice?

DXN 17-04-2012 - 23:38

Saru’mana
Va multumesc pentru acuratetea aprecierilor!
Raman placut surprins!

DXN 17-04-2012 - 23:54

De’ Sandule!!!!
Ti-ai pus intrebarea de ce nu mai apare dl. Hari?
Vezi cat de aproape sunt de tine, Sandule!

DXN 17-04-2012 - 23:57

Sandu Dobre,
CE MAI FACI?

DXN 18-04-2012 - 00:05

Sandule, Ti-ai facut-*o singur!!!

:0 🙂 🙂

tomi,
VEZI, CEEA CE ITI SPUNEAM!
E clar. El este.
Nu ar avea de ce sa treaca la impresionari!
Cretinosul si Ciocumicul sunt MUCI!!!!!

digital 18-04-2012 - 00:11

măi,mortule,nu vezi că ești un cadavru transformat în forumist?
puți a dxn de la o poștă!
hahaha!

DXN 18-04-2012 - 00:17

CADRAVU’ VIU 😉 😉 😉

DXN 18-04-2012 - 00:21

TOMI,
ASISTAM LA UN SUCCES!
MIE NU-MI VINE A CREDE!
Au cazut in capcana intinsa de tine.
MULTUMESC!
O SEARA BUNA!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 18-04-2012 - 01:18

I-T mann alias pennis digi de menthu foloseste copy/paste cu precadere , nefiind capabil de analiza, sinteza si emitere de ceva original. A copiat si ,,stilul dantesc” cu care se confunda, prelund si vocabularul infect de coprocultura. O analiza pe text este irelevant in aceasta situatie. Pare abordabil prin metode de analiza matematica. Te felicit in cazul dantescului , ai fost MAGNIFIC ,aproape greu de crezut. Am abordat toate …sandu dobre, dar cred ca tu esti in domeniu. Stand-by ! dar NEXT STEEP …

DXN 17-04-2012 - 23:48

Lasati-i va rog in plata Domnului!
Va rog! „Domnii” acestia interpreteaza altfel!
OK. INteleg ca nu ma mai considerati misogin.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 17-04-2012 - 03:46

Oh , ce VESTE …MINUNATA , de la VI.FLAIM se …ara. ta !

DXN 17-04-2012 - 23:20

Hai ma Carpatianule, ajuta-ma! Poate astia sunt din subCarpatii Getici???????????
Cauta sa-ti pui toat minte la contributie:
– arhiva;
– dialectica;
– trend verbal;
– vocabular;
– perioada de intrare ;
– amici;
– inamioci, …
Merci

digital 17-04-2012 - 23:25

dacă ăla e bhourus tu ești vită karpatiană!
oare căt de proști puteți fi?!
hai da-ți-vă-n spectacol,retardaților!
poate mai răd și forumiștii și redactorii de voi,că nu aveau de cine….mare-i grădina,Doamne!

digital 16-04-2012 - 23:12

Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fi-sa. Şoferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitică), originar din Pietrosu.. Într-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească douănume: Elena Gabriela.

Faptul ca este o tiganca imputzita a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: „Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc „pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rroma. Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copiii: 4 i-a tinut in batatura (Ioniţă, Paraschiva, Garofa şi Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costică, Pavel, Viorica şi Maria, viitoare mama a parasutei). Familia Udrea a locuit în Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci cînd Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adres in Buzau.

În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi „alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea „presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. „Tanti” Petruţa îi făcea „lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde „eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă.

După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi – la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, şi el, venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălîmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, „împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a „independentului” Predoiu. Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a cîştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile „bune” ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P. Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.

Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe tarfotina Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale „Tanti Petruţa”. „Tanti Petruţa” a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii „peşti” ai Capitalei anilor ’90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru’. „Tanti Petruţa” îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision, „prospătură” pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).

În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau „la produs ” şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde * se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi). Generalul Cornel Baltă ştie totul despre „cartea de muncă” a Elenei Udrea. Prinţişoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă, „avocata” Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi „şeful” lor, Răget.

În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de „magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe curviştină, deşi ştia ce „specializare” are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului. „Dispeceratul” reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut „bucuria” Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Cătălin Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.

„Cariera” parashutei s-a declansat odata cu solicitarea lui Cocos catre Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fara studii, sugace amarata de la tzara, si vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? Bai Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sunt un tzigan amarat, bag-o bah si tu in politica.
Bah da n-are studii. Lasa bah ca avem bani. Si uite asa ii faurira o diploma in drept la rapid la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Aparare (2000-2001 si „profesor” din 2001), i-a bagat si vreo 2 diplome de acolo.
Mai precis, a „urmat” cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitica, numai saracii arabi supti o mai stiu. Si uitea asa ii facura un CV, mai cu bube, dar universitar.

Toata tarasenia pleaca de la restaurantul Trei Cocosi. Daca verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru ca trebuia sa devina prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit sa iasa din afaceri. Asa se leaga diplomele „Udrei” cu functiile lui Gabriel Oprea .
In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectiva de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani marunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine. Prin urmare, in „biografie „apare ca si avocat titular al cabinetului Individual de Avocatură „Udrea Elena Gabriela” din Bucureşti – ca de, geniul plescoian trebuia sa presteze (ca de altfel si chilotzarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la hotelul Agat, unde facea trafic cu calcan, fix general de justitie. ). In plus, deoarece acum era plina de stiinta juridica cum era odinioara plina de altceva, a fost putin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de disciplină, din partea PNL – unde presta la data respectiva (WTF??!!).

In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe paraşută către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD – si incepe ascensiunea fulminanta, sub atenta obladuire a chiorului. La PD şi, implicit, la Traian Băsescu a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan. Până în octombrie 2005, borfetina a fost consilier de stat la Administraţia prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adancii „competente” politico -juridice), funcţie deţinută acum de Cătălin Avramescu.

În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile „profund nedrepte” îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină „o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui”.

În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: „Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”. Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu.
Întrebată despre vizitele nocturne, borfetu a răspuns sec: „Nu comentez”. Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: „Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta”.Apoi a argumentat ca a venit sa alimenteze, ca era combustibilul mai ieftin! În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.

Restul e istorie. O istorie a rusinii nationale. Asteptam cu nerabdare s-o vedem in functia de prim ministru, apoi de presedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre – Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

DXN 16-04-2012 - 23:16

Cu……………..+T……………..u,
Mai citim si noi!

ANCUTA 16-04-2012 - 23:33

Sunteti amandoi niste misogini, care beti doar bergenbier!
Vati imbatat ca niste porcii de sfintele sarbatori.

digital 17-04-2012 - 00:00

”my dear”ancuțo,cum ar zice un ”preferat” de-al meu,nu-ți forța norocul…că nu se știe…niciodată….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 17-04-2012 - 03:53

,,FIRST GARBITSCH from FORUM” my dear de menth si dupa 2/3 picaturi din solutia chinezeasca a deixenului ,pentru o perioada aleatorie desigur si UNICUL KAPROFAG in miscare oarecum browniana, my dear !

digital 17-04-2012 - 10:07

hahaha!
iar tu,puradel-neânțărcat,ești handy-capatul mintal no,1 al forumului ZV!
hahaha!
fixistu dreq!

urbos 18-04-2012 - 00:09

Nu inca, dar o sa-ti doresti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult