Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea trece la “paradigma omului de stat”: nu mai vrea sa fie prim-vicepresedinte PDL

Udrea trece la “paradigma omului de stat”: nu mai vrea sa fie prim-vicepresedinte PDL

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

Elena Udrea nu va candida pentru un post de prim-vicepresedinte al PDL la Congresul de anul acesta, anuntand pe blogul personal, vineri, ca prefera sa se ocupe de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Vreau sa reiterez faptul ca la urmatorul Congres nu voi candida la functia de prim-vicepresedinte. Am spus si repet: e pacat sa ocup un loc in conducerea partidului si sa nu fac treaba la partid. Mai bine fac treaba la minister”, scrie Udrea. Ea afirma ca postul de la minister este mult mai important, inclusiv pentru partid. Perioada de ministeriat la Dezvoltare Regionala si Turism reprezintă pentru Udrea “o trecere de la paradigma ‘omului politic’, la paradigma ‘omului de stat’”.

In schimb, democrat-liberala saluta deciziile luate de Colegiul Director al partidului, observand ca PDL este prima formatiune care include in statut prevederea ca jumatate din functiile de secretari executivi sa fie ocupate de reprezentantii categoriilor profesionale. Elena Udrea isi declara fatis sprijinul pentru Emil Boc pentru inca un mandat la sefia partidului. “Cred ca ar trebui separate in acest moment aceste functii de prima linie in partid cu cele din Guvern. Sigur, mai putin in cazul premierului care e clar ca trebuie sa fie presedinte al partidului”. In plus, Udrea este sigura ca “in orice caz” va ramane in conducerea partidului, desi, o fraza mai departe, scrie ca “spera” sa castige una din cele 15 functii de vicepresedinte.

Chiar daca nu candideaza pentru unul din cele patru locuri de prim-vicepresedinte, Elena Udrea are un favorit – pe Gheorghe Flutur. Ea a declarat joi, la Suceava, ca acesta ar fi “omul potrivit” pentru aceasta pozitie. De altfel, Flutur este considerat unul dintre favoritii la ocuparea unui post de prim-vicepresedinte, desi a evitat pana in prezent sa confirme daca va candida pentru aceasta functie. Alti favoriti pentru cele patru locuri sunt Liviu Negoita, Theodor Stolojan, Adriean Videanu sau Roberta Anastase.

0 comentariu

CALUGARUL 01-03-2010 - 12:18

Cind va fi pedepsita negarea Holo-hau-haului ?, ca sa-l vedem la mititica pe timpitul scelerat de huhu si gagica lui de sex oral, sobrica ?

jan dinu 01-03-2010 - 16:04

Care s-a condamne pe cei care nu recunosc
meritele bolsevismului condushi de Lenin – Stalin – Malenkov – Brejnev- Andropov –
Cernenco chiar shi Beria – Andrei Jidanov
pentru lupta lor contra fascistilor – progroamelor shi holocausturile lui Hitler
in secolul 20 shi 21 era cretina …
JD

oblioo 01-03-2010 - 17:29

Cei care traiesc sub puterea evreilor trebuie „sa accepte sa plateasca evreilor taxe si UMILINTA SERVITUTII”, fata de acestia.
Legea religioasa evreiasca, Halaha, afirma raspicat „inferioritatea absoluta, inerenta, intrinseca, indiferent de orice factor relational sau nerelational” a neevreilor(goimi, in ebraica) in fata evreilor.
„Diferenta dintre sufletul unui evreu si cel al unui neevreu- in cazul tuturor sufletelor, la toate nivelurile- este mai mare ca diferenta dintre sufletele neevreilor si sufletele vitelor „- rabinul Kook. Pentru ca ” fiecare celula din corpul evreului reprezinta divinitatea si este parte a lui Dumnezeu”-Habad Lubavici.
Rabinul Saadya Grama sustine ca diferentele dintre evrei si neevrei nu sunt de natura religioasa,istorica, culturala sau politica, ci neevreii sunt „complet rai”, iar evreii „complet buni”. Evreii reprezinta „o specie separata, genetic superioara”. Acesta mai sustine ca „succesele evreilor in lume depind total de catastrofele neevreilor, doar prin catastrofele lor pot evreii prospera”.
Talmudul, Biblia evreilor, sustine ca neevreii sunt „animale cu doua picioare”, creati de Dumnezeu pentru a-i servi pe evrei, din respect pentru acestia, caci nu se cade ca evreii sa fie serviti de animale cu patru picioare.
Codul lui Maimonide(Rambam) este conform cu Talmudul. Acesta sustine ca „un evreu care omoara un neevreu este exceptat de la judecata umana, pentru ca nu a violat porunca sa nu omori, care se refera doar la oameni”
Neevreii sunt „caratori de apa si strangatori de vreascuri” si nu trebuie niciodata „sa ocupe pozitii in care sa aiba putere asupra evreilor”. Daca neevreii ocupa totusi asemenea pozitii ” atunci evreii sunt indreptatiti sa poarte razboi nemilos impotriva lor”.

oblioo 01-03-2010 - 18:19

Platesc rabinilor o taxa ascunsa pe alimente, taxa kosher. Exista taxa kosher si pentru detergenti. In anul 2003, taxa kosher platita de neevreii din intreaga lume s-a cifrat la 165 de miliarde de dolari. Exista diverse simboluri pentru aceasta taxa, cele mai raspandite fiind litera K in cerc sau litera U in cerc. De aceea se tot dezvolta retelele de supermarketuri din Romania si industria alimentara, acestea nefiind decat infrastructura pentru perceperea acestei taxe. Mica gospodarie taraneasca este descurajata.

http://www.youtube.com/watch?v=fDNN6UVnwd8&feature=related

Norman Finkel5 04-04-2010 - 19:40

Pana una-alta , sa analizam ce spunea Crucea Rosie Internatzionala (cerere inaintata Crucii Rosii de catre US Army din RFG) la tema numarului de victime din KZ-uri: fotocopia actului oficial de numarare a victimelor din KZ-urile germane in 2RM

http://www.nsm88.org/images/holocaustredcross.jpg

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS