Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea, un ministru supergeneros: Elicopterul mi-l plătesc din banii mei!

Udrea, un ministru supergeneros: Elicopterul mi-l plătesc din banii mei!

scris de Ziua Veche
0 afisari

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, vrea să le închidă „gura clevetitorilor”, care o acuză că abuzează de folosirea elicopterului în deplasările pe care le face în ţară. Într-o postare pe blogul său, ea precizează că elicopterul îl plăteşte din fondurile personale şi că nici nu are maşină de serviciu.

„Ministerul pe care-l conduc are investiţii şi contracte în derulare aproape în fiecare localitate din această ţară. Spre deosebire de alte ministere (oare să se refere la Ministerul de Interne condus până deunăzi de Vasile Blaga? n.red) nu dispune însă de un elicopter care să asigure transportul dintr-o parte în alta. Ştiu pe propria-mi piele cum este să circuli pe şoselele României.

Evident, deplasarea se face foarte greoi în astfel de momente. Spre exemplu, astăzi, de la Arad, trebuie să merg la Şedinţa de Guvern. Aşa că, pe lângă maşină şi avion de linie, uneori mai folosesc şi elicopterul. Pe care mi-l plătesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presă. De altfel, nici maşina pe care o folosesc nu este de la minister. Şi asta pentru a nu lăsa loc de speculaţii inutile.

Se găsesc mereu clevetitori, care, în loc să aprecieze munca de teren pe care o fac (şi care este destul de obositoare), sunt degrabă aruncători de fumigene de presă…”, spune Udrea în postare.

0 comentariu

raulgigi 17-03-2010 - 18:29

nu va este sila?

obelix 17-03-2010 - 18:48

Nishte ciudati! Rusine sa va fie, scarbavnicilor!

Tiberiu Ionescu 18-03-2010 - 02:34

Stimabililor, ca numai stimabili nu sunteti, Becali e un bolnav psihic, dar voi de ce folisit expresiile astea de mahala „ne-am luat-o” si „din toate pozitiile”???
Cumva pentru ca sunteti de teapa lui Becali, n’est-ce pas?
Vedeti cum vi se arata „stofa” sau mai precis lipsa ei printre randuri si cum va dati singuri de gol!?
NU degeaba v-ati amestecat cu Becali in „troaca porcului”, sa folosesc o expresie neaosa romaneasca care vi se potriveste si va descrie foarte bine…

nuinteleg 18-03-2010 - 03:49

este alesul Poporului ! Nu reprezinta dansul cel mai bine caracteristiciile poporului roman? Poate ca injura cam mult dar , sa nu uitam , ctitoreste bisericii (la fel ca alt Roman proeminent ce nu se dadea in laturi sa prea-curveasca , ceea ce nu la impiedicat sa fie facut Sfant) , da bani la saraci si sprijina sportul

Suca 18-03-2010 - 15:23

… Nu mi-e teama de-ntreruperi! :-)…

Huhu 18-03-2010 - 19:22

Ha baaa?

kabuki 28-03-2010 - 17:50

Ar trebui scormonit mai mult. SE PARE CA SUNT BAGATI HREBE SI NASTASE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult