Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Ungureanu, soluţia câştigătoare la prezidenţialele din 2014

Udrea: Ungureanu, soluţia câştigătoare la prezidenţialele din 2014

scris de A.B.
6 afisari

Elena Udrea este de părere că Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi candidatul PDL pentru Cotroceni la alegerile următoare.

elena udrea

foto: nasul.tv

Mihai Răzvan Ungureanu este astăzi la cel puţin aceeaşi cotă de încredere ca şi Crin Antonescu şi Victor Ponta”, a declarat Elena Udrea la Romnia TV.

Ea a subliniat că Ungureanu poate fi o soluţie câştigătoare la alegerile prezidenţiale din 2014, dacă alege sa candideze. Udrea a recunoscut că PDL nu are, momentan, o opţine mai bună pentru alegerile prezidenţiale.

“Dacă alege să candideze din partea PDL este numai opţiunea lui Mihai Răzvan Ungureanu. Din punctul nostru de vedere poate fi viabila varianta ca PDL să mearga cu Mihai Răzvan Ungureanu la alegerile pentru preşedinţia României. Astăzi nu avem o opţiune mai bună”, a spus Elena Udrea.

Liderul PDL a vorbit şi despre despre primarii care au plecat din partid după Sorin Frunzăverde.

„N-au mai plecat 38 de primari, nici 30 nu sunt, ba să vedem dacă sunt 20. Oamenii, după o primă agitaţie după plecarea lui Frunzăverde, şi-au dat seamă că locul lor este în PDL. Domnul Frunzăverde, dând acea declaraţie arată şi motivul plecării. Dânsul a crezut că pleacă spre putere, plecând la PNL. Va avea aceeaşi surpriză pe care au avut-o şi alţii, pleaca tot spre opoziţi”, a spus Udrea.

2 comentarii

Cetatean nedumerit 13-04-2012 - 10:16

tra-la-la, pe un deal pastea o cizma si tanti-salam ghicea-n bobi !

TOM Cc 16-04-2012 - 14:15

vorbeste si ea sa nu taca !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult