Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: USL se dezintegrează şi dispare la umbra marilor săi conducători

Udrea: USL se dezintegrează şi dispare la umbra marilor săi conducători

scris de A.B.
5 afisari

Elena Udrea, consideră că USL se dezintegrează şi dispare la umbra marilor şi iluştrilor săi conducători, iar  scandalurile care se ţin lanţ arată de ce bucureştenii nu trebuie să-şi pună speranţele şi încrederea într-o construcţie politică de tip Frankenstein.

elena udrea

foto:jurnalul de buzau

Udrea

 susţine că USL este o construcţie politică artificială, conjuncturală, creată cu un singur scop, acela al câştigării alegerilor.

„Nu are absolut nicio legătură cu ce înseamnă cetăţeanul şi nevoile sale. De altfel, reprezentanţii săi nici nu mimează vreo soluţie, ci doar încearcă, în fiecare seară, pe toate posturile de televiziune, să îi convingă pe români că responsabilitatea politică e o greşeală”, scrie Udrea pe blogul personal.

E un mod superficial de-a face politică, la ciupeală, care nu îmbunătăţeşte deloc viaţa românilor, ci încearcă să satisfacă doar pretenţiile de putere ale PSD-iştilor şi PNL-iştilor, susţine Elena Udrea.

Potrivit Elenei Udrea, ceea ce s-a întâmplat în Capitală cu eliminarea lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucureşti este dovada cea mai clară a faptului că, în acest moment, în interiorul USL se duce o bătălie pe viaţă şi pe moarte privind candidaturile pe care opoziţia le va depune.

„Se joacă la rupere, iar victime cad cei care nu intră în jocul celor trei decidenţi: Crin Antonescu, Victor Ponta şi Dan Voiculescu. De astăzi, aşa cum se prezintă lucrurile, PNL nu mai există la Capitală”, susţine ea.

De asemenea, liderul PDL Bucureşti  apreciază că până ieri, USL-ul poza într-un monolit care se luptă cu «tirania» preşedintelui”, Victor Ponta rupea scrisoarea de la Traian Băsescu „în modul cel mai cabotin cu putinţă”, iar „discuţiile de la televiziunile prietene nu uitau să amintească despre problemele din PDL„.

„Iată că, de fapt, lucrurile stau cu totul invers: USL se dezintegrează şi dispare la umbra marilor şi iluştrilor săi conducători, stând pe un adevărat butoi de pulbere, care în curând va şi exploda”.

Elena Udrea crede că aceste scandaluri care se ţin lanţ la nivelul USL arată de ce bucureştenii nu trebuie să-şi pună speranţele şi încrederea într-o construcţie politică de tip Frankenstein.

1 comentariu

securea 10-04-2012 - 22:08

Nu te lasa nutziko, numai pedelambada se intareste precum tovarasul stalin la trei zile de la deces !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult