Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea: Vântu-Voiculescu-Vadim nu mai pot da lovituri de stat

Udrea: Vântu-Voiculescu-Vadim nu mai pot da lovituri de stat

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Elena Udrea constată pe blogul personal crearea unui triplu V de tristă amintire pentru presă, Vântu-Voiculescu-Vadim, cărora le trasmite: “Ei bine, eu le spun acestor ‘stăpâni de presă’ că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni”.

“Se pare că ‘băieţii buni’ se aşază în formaţie de luptă, conduşi în bătălie de Vântu cel neînfricat, pentru a lovi decisiv în Traian Băsescu. În ziua în care Vântu spune că ‘Băsescu trebuie să devină istorie în trei luni’, se porneşte o campanie de presă împotriva mea. Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul”, notează Elena Udrea. Ea îşi exprimă indignarea pentru că a fost acuzată că ar fi complotat pentru înlăturarea lui Vasile Blaga din funcţia de ministru. “Mai mare prostie nu am auzit. (…)Mai mult, nu cred că demisia domnului Blaga este motiv de sărbătoare pentru cineva din Guvern sau PDL. Internele au pierdut un foarte bun ministru. Eu, ca întreg partidul, de altfel, l-am susţinut şi îl susţin în continuare pe domnul Blaga. Demisia lui a fost, aşa cum a spus-o chiar Vasile Blaga, un gest de onoare. E o decizie personală şi trebuie respectată”.

“Pare că nu mai avem parte de presă, ci de dactilografi plătiţi să scrie ce le dictează stăpânii, cum le dictează stăpânii, când le dictează stăpânii. Şi peste asta se mai adaugă şi veninul propriu. Culmea, aceste tonomate de presă sunt capabile de autoironie, ce-i drept, involuntară. Mi-aduc aminte de un material video al Antenelor care spunea ‘Alege-ţi stăpânii cu grijă!’ Se pare că ei nu au făcut-o şi s-au pricopsit cu Nuş şi Felix pe post de boieri atotstăpânitori pe moşie”, scrie joi ministrul Dezvoltării şi Turismului pe blog.

0 comentariu

Caramache 19-03-2010 - 22:51

„Niciun barbat nu va cumpara vaca daca poate avea laptele gratis”.
“N-ar scurta oare romancele drumul spre altar daca, in loc sa spuna grabnic „da” unei cereri in concubinaj, ar urma sfatul bunicii? Pe femei le-am intrebat. :)”
Mihaela CARLAN

Ma’mzel CARLAN, sper ca nu te superi daca iti raspunde la intrebare un barbat insurat de 40 de ani cu aceeasi consoarta. In opinia mea esti si frustrata, si proasta: nu toate romancele sunt vaci si nici toti romanii nu sunt boi. Cazul dumitale particoler adevereste inca o data zicala ca “exceptia confirma regula”. 🙂
Un gand bun si mult noroc!

Gormogon 20-03-2010 - 00:31

.. zicE ca aia e koorva ca se f* cu goyimi si nu face 2 ani armata, s-o f* si domnii ofiteri jidani.
Fata zice ca i se falfaie de USrael si ca prefera madularul unui tzap italo-GERMAN DI CAPRIO.
DEUTSCH! :-)) Sa sara din mormintzi ca la Halloween Golda Meir da ciuda!

Golda o alta frumusetze israeliana, mai ceva decat Ana Paucker si Dolores Ibarruri impreuna. Ce mustetzi pana -corbului avea hermafrodita aia..

Spre deosebire de doamna ma-ta, Raffaelutza-i jidoavca cu gusturi fine, nu ia orice in gura, mai ales daca-i lapte-frecat de la muls tzapu.
Marsh bah la kkt jidane.
Hai ciush bah libarca.

Nellu 20-03-2010 - 09:45

Iti dau un citat celebru deci nici macar nu trebuie sa te platim te avem pe gratis:

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre”

================
In rest ocupati-va cat mai mult de verii semitici din Palestina si altii se vor ocupa de urmasii lui Atilla sustinandu-i in lupata dreapta de eliberare a teritoriilor ocupate cu japca si cu steagul ortodox..Si o sa vedem in viitoarele decenii cine a avut „dreptatea”.Probabil ca o sa fii nevoit sa inveti alta geografie si o sa incepi sa cauti alte radacini istorice.In rest problema cu atributul „Jidan” este o mare onoare sa faci parte mai ales ca tot o jidoafca ti-a fatat si un idol la care aduci osanale si altii culeg avantajele materiale …
In rest ai uitat cum lingea-i curul lui Ana Pauker pentru a avea un ciolan si cum lingi azi la alte „paukere” pentru a primi niste fonduri ca sa ai ce manca…De aceea jidanii au curul curat caci toti ca tine au grija sa-l intretina .

glont 20-03-2010 - 11:13

mai caramache mai, da-i fromos sa fi suparat pe mihaiela ca esti tu insurat de 40 de ani cu aceias femeie? mai, io cred ca tu chiar a trebuit s-o cumperi ca n-ai primit nimic gratis in viata ta, asa-i?

Caramache 20-03-2010 - 13:40

„da cu calu ce-ati avut? — glont 20-03-2010 13:13
mai caramache mai, da-i fromos sa fi suparat pe mihaiela ca esti tu insurat de 40 de ani cu aceias femeie? mai, io cred ca tu chiar a trebuit s-o cumperi ca n-ai primit nimic gratis in viata ta, asa-i?”
Bre obuzel alice, ai rezon: eu am dat numai pe gratis. Invidiosule!
Si sa-ti zice ceva: consoarta mea arata chiar mai bine decit Helen Mirren.
P.S. O inteleg si compatimesc pe Mihaela: este o fusta frustrata care de atita dat pe gratis a ramas fara indispensabili.

jan dinu 20-03-2010 - 13:54

Femeia terebuie s-a fie partenera
uni angajament firesc – reciproc –
de convietuire pentru pastrarea cit
mai indelungata a unei trairi bazata
pe iubire la bine shi la rau !
Eu am veghiat shi pastrat aceast
legamint de credintza unde ai sigurantza
permanentei intr-o lume care te preseaza
continuu ca invitatie spre desfriu
care cu timpul te uzeaza shi nimiceste
sufleteste !…Eu reushit peste toate
vicisitudinile invatind >meseria de-a trai

jan dinu 23-03-2010 - 03:22

Probabil c-am delimitat un punct cardinal
moral …demn de urmat pentru barbati shi femei !
JD

jan dinu 23-03-2010 - 16:41

Acord toata grija shi binecuvintarea
crestineasca la – „ferma animalelor „-
unde stiu s-a ingrijesc fiecare
vietuitoare dupa felul ei de-a fi !
JD

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS