Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea vede Romȃnia pregǎtitǎ pentru o femeie Președinte

Udrea vede Romȃnia pregǎtitǎ pentru o femeie Președinte

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a afirmat duminicǎ, 24 august, cǎ este convinsǎ cǎ romȃnii vor vota o femeie ȋn funcția de Președinte.

Udrea vede Romȃnia pregǎtitǎ pentru o femeie Președinte

Udrea vede Romȃnia pregǎtitǎ pentru o femeie Președinte

Aflatǎ la Zilele Municipiului Sebeș, Elena Udrea, a rǎspuns afirmativ atunci cȃnd a fost ȋndrebatǎ dacǎ vede romȃnii pregǎtiți sǎ voteze o femeie pentru aceastǎ funcție. Candidata PMP a rǎspuns un „Categoric, da.”, menționȃnd cǎ a auzit „de atâtea ori, și femei și bărbați spunând că o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei țări.” „Am auzit de la femei spunând ‘Da, este vremea noastră, trebuie să votăm o femeie‘, încât sunt convinsă că românii vor vota o femeie în acest an” a adǎugat aceasta. Vizita Elenei Udrea la Sebeș a reprezentat și un prilej pentru membrii PMP de a strânge semnături pentru susținerea candidaturii acesteia la prezidențiale.

Ea și-a început vizita în oraș cu o oprire la un complex comercial din centrul localității, de unde a achiziționat un echipament sportiv, inclusiv încălțăminte, pe care aceasta a spus că-l va îmbrăca luni dimineața când intenționează să alerge prin Cetatea Alba Carolina. Potrivit Agerpres, Udrea a explicat că a plecat de acasă sâmbătă pe fugă și a uitat să-și ia echipamentul sportiv, iar ea face în fiecare dimineață mișcare.

Apoi, alǎturi de șefa Organizației de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, și de președintele organizației județene Alba a PMP, deputatul Clement Negruț, Elena Udrea s-a îndreptat apoi spre zona în care se desfășurau „Zilele Orașului”, unde a făcut o „baie de mulțime”. Udrea s-a lăsat fotografiată alături de foarte mulți localnici și a dat, de asemenea, autografe, inclusiv pe piele. Alături de colegii săi de partid, ea s-a oprit apoi pentru a mânca mici, despre care a zis că sunt la fel de buni ca și cârnații de Pleșcoi.

În timpul vizitei sale, Udrea s-a întâlnit și cu un coleg de Parlament, liderul organizației județene Alba a Partidului Social Democrat, deputatul Ioan Dîrzu, cu care s-a salutat. Udrea realizase ultima vizitǎ ȋn Alba ȋn urmǎ cu olunǎ cȃnd a participat la Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult