Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Udrea vrea taxă pe plagiat şi pe apariţiile TV ale lui Ponta

Udrea vrea taxă pe plagiat şi pe apariţiile TV ale lui Ponta

scris de A.B.
1 afisari

Elena Udrea crede că actualul Guvern ar trebuit să pună taxă pe apariţiile TV al premierului, pe plagiat şi pe deplasări la Bruxelles pe post de prim ministru fără treabă.

elena udrea,,Am observat cu uimire noile taxe ingenioase ale Guvernului Ponta. Ar fi semne clare de data asta de neplagiat. Aşadar, Guvernul pune biruri pe fast food, bere şi companii petroliere” , scrie Elena Udrea pe blogul său. Ea spune, ironic, că Guvernul, care nu se dovedeşte foarte prietenos faţă de consumatori, a neglijat o sumă de taxe care ar putea fi promovate imediat.

„Sunt de părere că între taxele care trebuie luate în considerare s-ar putea număra: taxa pe plagiat, taxa pe apariţii TV ale premierului, taxa pe deplasări la Bruxelles pe post de prim-ministru fără treabă” , scrie Udrea. Preşedintele PDL Bucureşti mai spune că noul Guvern ar putea pune taxă şi pe ,dezarcorduri în discursurile ministrului Educaţiei şi taxa pe kilogram de nou angajat în structurile Guvernului.

7 comentarii

mos teaca 18-05-2012 - 12:48

Tanti Nutzy nu mai are obiectul muncii…mare „consumatoare” de bere si shaorma electorala , traieste cu frica in sani…de aparitia noilor taxe.

Hermes 18-05-2012 - 14:06

Udrea si toti catelusii basesisti ca ea, zgirma si in rahat sa gaseasca greseli actualului guvern. Problema cu taxele pe fast food si berea alcoolica e un balon de sapun. Ponta a spus clar aseara in interviul luat de Striblea si Dragoteasca cum ca, a vorbit cu Ministrul si l-a intrebat pe acesta: domnule, alte taxe?, ce faceti acolo? La care ministrul i-a raspuns lui Ponta ca nici vorba de asa ceva, aceasta gogorita cu taxele a fost umflata de niste reporteri care i-au rastalmacit cele spuse de el raspunzind la o intrebare. Ministrul a spus ca nu s-a gindit la nici un fel de taxe, si ca, daca s-ar fi gindit la asa ceva, primul care ar fi auzit aceasta initiativa ar fi fost numai Ponta. Si fostul ministrul pnl-ist de la sanatate s-a lansat in a produce „idei” despre cum ar trebui sa functioneze casa de asigurari medicale, la care Ponta a fost clar si a spus ca cine are idei sa si le tina pentru el iar daca doreste sa le expuna sa nu o faca prin intermediul presei ci sa vina pe scara ierarhica si sa le expuna, ceea ce mi se pare corect.

Crede, oare, acesti satrapi ai lui Basescu ca, vorbind pe la colturi ei vor repara imaginea mizerabila pe care o au in fata poporului? Situatia actuala din campania electorala cind propusii pdl-ului pentru primarii si consilii isi fac publicitate fara sa puna pe banner-urile lor sigla partidului in care activeaza, adica a pdl-ului, e de notorietate sia rata cit de disperati si fricosi sint acesti pdl-isti, dar si cit sunt de constienti ca pentru orice om normal la cap care apare sub sigla pdl-ului, stie sigur ca vor fi respinsi de alegatori. Mai poate iesi Nutzy Udrea in fata poporului si sa mai emita pareri? Doamne fereste! Ma mir ca nu vom auzi la stiri ca a fost linsata pe strada! pdl-ul nu va reusi la aceste alegeri sa obtina nici macar peste 2%, cu tot furtul lor. Acest partid va iesi din istorie precum pnt-cd-ul. Pina si suporterii ei de pe facebook auluat-o pe Nutica Udrica la misto, asa ca, de ce ne-am mai apleca urechea la ce spune ea? A avut shansa ei si a aratat-o pentru ca e clar nu e capabila de nimic. Sa se apuce de ceva folositor pentru viata ei si sa ne lase in pace. D.p.d.v.d politic, ea si cu cei din pdl sunt egalui cu zero. Barat!

MI-5 18-05-2012 - 14:29

Cum nu e capabila de nimic?
Gresesti grav…
„Absoarbe bine” – bassescu dixit!

Mache 18-05-2012 - 14:36

N-au nimic de zgarmat. In mai putin de doua saptamani guvernul Ponta a izbutit sa:

– Renunte la 90% din promisiunile electorale facute DUPA desemnarea lui Ponta, cum ar fi:

+ Reducerea „imediata” a TVA la paine si eventual si la alte alimente. Nu numaica nu se reduce nimic, se pun de fapt taxe noi.
+ Reducerea CASS in conjunctie cu marirea lefurilor bugetarilor cu 16%. CASS nu se reduce ci de fapt se mareste, legurile bugetarilor cresc cu doar 8%
+ Restitutirea „imediata” a CASS retinut pensionarilor cu pensii mici. Cica se restituie pana la urma in 16 transe 🙂
+ Marirea imediata a salariului minim pe economie – sa amanat pentru la Sfantul Asteapta 😉
+ Marirea gradului de absorbtie al fondurilor europene. Guvernul Ponta a trecut la retragerea cofinantarilor proiectelor europene pe motiv ca banii s-au acordat pe criterii politice de catre Ungureanu. In concluzie, Romania va incasa si mai putini bani europeni -care nu vin fara cofinantare de la buget dupa pungasiile lui Dragnea si Nicolescu, care sunt si ei (surpiza!) membrii de frunte ai PSD

– Sa produca un numar record de devalorizari ale leului in mai putin de doua saptamani de functionare

– Sa izbuteasca prabusirea record a obligatiunilor Romaniei in SUA. Pentru moment astea sunt oprite de la tranzactionare….

– Sa aiba trei ministrii schimbati pe motive de fals, incompatibilitate, plagiat.

Mai vrei?! 🙂 😉 😉

Mache 18-05-2012 - 14:51

Scuze, Am uitat-o pe cea mai gogonata: Aceea ca „va renegocia acordurile dezavantajoase incheiate de de PDL cu FMI”. Primul lucru pe care la facut Ponta a fost sa fuga imediat la delegatia FMI (inca inainte de a fi validat prim ministru) ca sa pupe umil niste maini si sa asigure onor delegatia ca lui nici prin cap nu trece sa re-negocieze ceva… 😉 🙂 :-).

Ciu Huhu 18-05-2012 - 18:19

Dai bataie, continua diversiunea securistule basist Mache!

urbos 18-05-2012 - 19:06

E disperat animalul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult