Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ultima zi cu Viorica Dăncilă premier? Ședința pentru votul guvernului Orban începe cu probleme (LIVE)

Ultima zi cu Viorica Dăncilă premier? Ședința pentru votul guvernului Orban începe cu probleme (LIVE)

scris de Misu Andrei
72 Afisari

Parlamentarii s-au reunit în ședință comună începând cu ora 14.00, pentru a vota guvernul premierului desemnat Ludovic Orban. PSD a anunțat că va boicota ședința, pentru a nu asigura cvorumul necesar votului. Nu sunt fi prezenți nici președinții celor două camere ale Parlamentului, iar ședința este condusă de senatoarea PNL Alina Gorghiu.

În absența lui Teodor Meleșcanu și a lui Marcel Ciolacu, liberala Alina Gorghiu conduce, în calitatea sa de vicepreședinte al Senatului, ședința comună a Parlamentului, convocată pentru învestirea Cabinetului Orban.

Urmăriți în direct ședința Parlamentului:

Votul de învestire a Guvernului Orban https://bit.ly/2qhsKLw

Publicată de Digi24 pe Luni, 4 noiembrie 2019

„Vă felicit, apreciez acestă prezență. Nu-mi aduc aminte ca în ultimii 30 de ani să se fi întâmplat ca ședința de învestire a unui guvern să fie boicotată de două partide care arată clar lipsa totală de respect față de cetățen”, a spus Orban.

Orban a vorbit despre guvernarea PSD „care din păcate a făcut rău României. Treebuie să trecem de acest moment și să începem un drum nou, al reconstrucției, al reluării dialogului interinstituțional, care să reașeze România pe traiectoria nord-atlantică.

El a spus că guvernul pe care îl propune va fi unul cu o durată limitată, care trebuie să ia măsuri urgente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult