Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ultimatumul lui Ponta: Guvern nou fără PNL până pe 8 martie

Ultimatumul lui Ponta: Guvern nou fără PNL până pe 8 martie

scris de C.S.
13 afisari

Victor Ponta a lansat un ultimatum pentru păstrarea formulei de guvernare USL. În situația în care nu se va ajunge la un compromis, iar PNL se retrage din Executiv, o nouă structură guvernamentală va fi prezentată Parlamentului. Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie.

Ponta vrea Guvern nou până pe 8 martie.

„Facem acest apel și ne exprimăm speranța că înțelepciunea va prevala și colegii din PNL vor rămâne alături de noi în actul de guvernare. În măsura în care decizia PNL va fi de a retrage din guvern miniștrii PNL, voi nominaliza în locul acestora tot membri ai Cabinetului și vom încerca, atâta timp cât ne permit termenele constituționale, să găsim o soluție politică pentru ca guvernarea să continue tot sub formula USL. La împlinirea termenelor, dacă nu va exista o soluție de continuare a guvernării alături de PNL, voi merge în Parlament cu o structură a Guvernului care să permită îndeplinirea măsurilor promise populației și voi anunța faptul că, din punctul de vedere al USD, mâna întinsă pentru PNL pentru a fi alături atât în structurile centrale, parlamentare și guvernamentale, cât și teritoriale rămâne valabilă și soluția pe termen mediu și lung pentru România este aceasta”, a declarat Ponta la finalul ședinței Biroului Permanent al PSD, la care au luat parte și liderii UNPR și PC, Gabriel Oprea și, respectiv, Daniel Constantin.

Victor Ponta a adăugat că de vreme ce interimatul la Ministerul de Interne va expira în data de 8 martie, ceilalți miniștri interimari vor avea un mandat mai scurt decât termenul legal de 45 de zile.

„Interimatul la Interne expiră pe 8 martie, deci noi până atunci trebuie să avem alt guvern. Cei care vor veni (după ieșirea PNL de la guvernare — n.r.) nu vor sta 45 de zile, pentru că la MAI nu putem numi, după expirarea celor 45 de zile, un nou interimar. Termenul este 8 martie. Este termenul la care expiră cele 45 de zile și nu putem merge mai departe și nici nu putem să aveam un guvern fără ministru de Interne”, a subliniat Ponta.

Întrebat dacă mai este o ipoteză de lucru convocarea Parlamentului în vederea restructurării Guvernului, Ponta a replicat că răspunsul este unul afirmativ doar dacă PNL va accepta ideea de a restructura Guvernul, în modul în care toate cele patru partide sunt de acord.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că are mandat din partea USD pentru a purta discuții în vederea conturării unei majorități care să sprijine Cabinetul său.

„Voi iniția, și am acest mandat, discuții pentru formarea unei majorități care să sprijine Guvernul. Orice discuții am avea însă, acestea vor porni de la ideea că mâna întinsă pentru colegii liberali de a reveni la Guvern rămâne valabilă și, evident, oricine susține acest guvern trebuie să știe această ofertă deschisă pe care o vom avea către PNL ca mai devreme sau mai târziu să continuăm împreună proiectul USL, care presupune o guvernare comună și un candidat comun la prezidențiale. (…) În numele partidelor constituite în USD facem un apel către colegii noștri de guvernare, PNL, să păstrăm guvernarea sub formula USL, să existe nominalizări pentru funcțiile care aparțin PNL, conform votului politic al Parlamentului și, evident, un apel la solidaritate guvernamentală și politică în îndeplinirea obiectivelor care au stat la baza USL”, a mai spus premierul.

Ponta a ţinut să sublinieze, într-o conferinţă susţinută după şedinţa conducerii PSD, că nimeni din USD nu va iniţia şi nu va sprijini revocarea din funcţie a actualului preşedinte al Senatului, Crin Antonescu. Premierul a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca marţi seară „colegii liberali” să nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Antonescu.

63 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-02-2014 - 17:52

Cotoarba de Olguta Vasilescu vine la rtv sa-si verse veninul cu atita nerusinare ca si cum romanii nu stiu ca are un sot evreu care ia un salariu nesimtit de zece mii de euro la ASF. Bomba sexi, Olguta, nu uita sa pronunte la viecare cinci cuvinte cuvintul Udrea. Asta e pata ei pe creier, sau, ce-o fi masa aia gelatinoasa urit mirositoare din cutia ei craniana. Stoarfa spune niste lucruri ca, pentru orice ucrainean normal, aaaa, pardon, roman normal, ar trebui sa scoata milioane de oameni in strada si sa-i dea foc. Rtv-ul si-a pus toate bazucile pe pnl si pe Cacarau ; rid pdl-istii de se crucesc ! Acum, rtv-ul l-a luat pe Gusa in … gusa si-l morfolesc in sensul ca romanii (antenisti si prosti) sa inteleaga cu cine s-a „aliat” Cacarau pentru campania electorala. Acum, Gusa e omul „negru”, urit si rau, care l-a servit pe „prostanac”-ul cu „dragostea mea”, iar noi, antenizati pina la maduva, ar trebui sa intelegem ca : „domnule, cit de mult a decazut acest Antonescu aliindu-se cum unul ca Gusa!” Asa ca, aceste zbateri ale rtv-ului cumulate cu recentul sondaj al csci care arunca basina pe piata cum ca pnl-ul este de vina pentru ruperea usl-ului, se fac jocurile borfasului si puscariabilului Voiculescu. Va curge singe ! Pnl-ul a „colectat” multe, multe date despre ordinaria psd-ului si le va scuipa incurind la teveuri ! Don’go way, stay tuned, will be back with another cartoon ! Ha, ha, ha, haaaa, ha !

pathfinder 24-02-2014 - 17:59

Bomba da, sexy nu!

MI-5 24-02-2014 - 19:42

Eu (si alte milioane de romani ~60%) am votat USL care a avut sloganul: Jos basescu si fara unguri la guvernare.

1 – imediat dupa alegeri ponta a semnat pactul cu basescu.
2 – imediat dupa alegeri ponta a incercat sa bage pe unguri la guvernare.
3 – (nu mai vorbesc de pactul cu tradatorul oprea)
4 – venirea lui Johannis la guvern ca vice-prim ministru si la interne, il incurca grozav de ponta. De ce? pentru-ca Johannis este serios, disciplinat si pus pe treaba, ceeace nu este cazul cu uneperistii si pecistii din guvern.
(care a fost contributia lui oprea si a lui constantin la treburile tarii??? ZERO!)
Mai adaug punerea ca ministru de interne in 2012 a lui Rus, care a facut jocul lui basescu.

Acum ponta face inca un pact cu ungurii!

pesedistilor vreti voturi?
luati repede jumatea lu’ 5!

Nu pot sprijini un guvern USD + unguri, pentru-ca nu am votat asa ceva.

pathfinder 24-02-2014 - 19:54

Nici nu trebuie.
C-asa-i in tenis…

UnUL 24-02-2014 - 20:01

Dacă pentru asta ai votat USL-ul, ești un nătărău.

MI-5 24-02-2014 - 22:01

natarau esti si cu tactu ala securistu’

UnUL 24-02-2014 - 22:27

Boule, tata a fost deținut politic, nu-l confunda cu tac’tu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 22:32

Lassa , ca si alti fosti legionari au facut …pripon !
Dezastruos , a fost ca TU in acelasi timp
dadea-i cu ADEZIUNEA la P C R !

UnUL 24-02-2014 - 22:40

„DĂDEAI”, fără cratimă, cretinule!

MI-5 25-02-2014 - 08:19

sprijinitorii lui base sunt toti securisti sau fii de securisti.
tactu a fost detinut politic pentru ca a delapidat cantina securitatii.

UnUL 25-02-2014 - 08:37

MI-25
Ești un rahat puturos, care debitează scârboșenii.

urbos 25-02-2014 - 08:49

Ta-su isi turna apoi colegii de puscarie. Asa a crapat in parnaie, i-au luat aia gatu.

Mircea 25-02-2014 - 08:59

urbos
Tu erai gardian acolo, asa-i, ca prea esti informat ? Iti vine si tie rindul sa apari in fata tribunalului.

UnUL 25-02-2014 - 09:41

@C u r B u bos, aberează liniștit, nu mă afectează
@Mircea
Nu el era gardian – e prea tânăr – ci tatăl lui. Dar era mincinos ca fiul, așa că i-a povestit o grămadă de neadevăruri, pe care c r e t i n u l le-a luat de bune.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 11:01

Deci a la batrin la bulau ,
tu cu adeziunili la P C R

In CV , la capitolul PARINTE ,
Ce ai …mintzith
BLA – BLA zoon- atule!

UnUL 25-02-2014 - 11:10

@Prostanghe
Și tâmpit și încăpățânat in tâmpenie, magnific!
Vorba românului: cel mai orb e cel care se face că nu vede, cel mai surd e cel care se face că nu aude și cel mai t â m p i t e cel ce se face că nu pricepe.

UnUL 25-02-2014 - 11:15

Tata era mort de mult și dosarul meu era perfect cunoscut de „organe” când mi s-a propus să intru în partid – erau vânați șefii de promoție și era o perioadă de relativă deschidere, după ocuparea Cehoslovaciei, perioadă care s-a încheiat la începutul anilor 70, Nu te face că nu îți amintești!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 11:15

Cine …spune !
Alla -alla E !
Raspunde la ..OBIECT !

Cum ai DESCRIS , portretul ,propriului PARINTE aflat in TEMNITA pt. diferite capete de acuzare !Fiind si …recidivist !

UnUL 25-02-2014 - 11:17

Ți-am răspuns, cretinache, nu mi s-a cerut să „descriu” nimic.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 11:30

Mintzi , ca deobicei ,te faci ca nu intelegi !
Ca orisicine era in cutumele si regulamentele , extrem de stricte dealtminteri,ca un viitor membru de partid , sa descrie exact si corect , originea sociala care prevedea descrieri amanuntite a membrilor de familie pina in a n ‘a speta !
Bla -Bla Zoon -atule , minti PERMANENT !
Te incurci in minciuni !
Te cunoaste peacilea toata blogherimea de MINCINOS -NOTORIU !

pathfinder 25-02-2014 - 11:33

1. A spus de anii ’70.

2. @UnUL.
Parerea mea este ca discutia este mult prea personala.
Nu da satisfactie tuturor neterminatilor.
Parerea mea…

UnUL 25-02-2014 - 12:12

Nu știu cum era la CAP-ul la care lucrai, dar la universitate n-a fost așa. Nu mi-am făcut niciun fel de dosar, nu mi-am scris nicio autobiografie, mi-au pus 2 întrebări din statut și gata. Probabil că eram o achiziție prea prețioasă (fără falsă modestie) ca să se încurce în hârtii, Repet: era vreme când a fost recrutată elita intelectuală: studenții eminenți, specialiștii de elită, toși oamenii de valoare. Foarte puțini au avut curajul să refuze, blocându-și ascensiunea profesională.
Cât privește minciuna, nu e specialitatea mea, tu te pricepi mai bine.
Mă opresc aici; dl. Pathfinder are dreptate, nu voi mai da nicio lămurire suplimentară. Și mai du-te și dr a c u l u i !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 12:33

@ BLa-BLa – Zonn ,a Tu allias MINCINOSu-
MINCINOSILOR :
Adica;

Dixit dist. prof. univ . doctor …de la
U B B ;

….”recrutată elita intelectuală: studenții eminenți, specialiștii de elită, toși oamenii de valoare” …..

=========================
1. Membri de partid ( P C R ) …Nu erau
recrutati , se prezentau la CE R E R E
personala !
2 . Recrutati erau insa fara exceptie doar
.. TURNATORI de la fostul C A P ,SECU !
..unde dealtminteri exista numeroase afirmati personale , ca ai facut parte !

3 . Insusi statul de P R O P A G A N D I S T , de care esti MANDRU ? ? ?
este o D O V A D A in plus ca ai fost
recrutat si /sau benevol .
T U R N A T O R !

pathfinder 25-02-2014 - 12:45

„Masa de membri, aproape patru milioane, atat de trambitata mai tarziu de Ceausescu, era formata din oameni care erau nevoiti sa se inscrie in partid din motive impuse de rigorile regimului. Asa cum era construita societatea romaneasca pe vremea lui Ceausescu, daca voiai sa lucrezi la un ziar trebuia sa fii membru de partid, daca te inscriai la doctorat iti trebuia recomandarea comitetului de partid, ca sa ocupi orice functie de conducere intr-o intreprindere era nevoie sa intri in partid s.a.m.d. Sigur ca pentru omul obisnuit era de preferat o concesie absolut formala unei relative marginalizari sociale.

Continua tu lectura…
9am.ro/stiri-revista-presei/2006-09-20/carnet-pcr-daciada-cu-4-milioane-de-membri.html

UnUL 25-02-2014 - 13:20

Nu știu cum recrutai tu când erai secretar de partid, eu îți vorbeam de experiența mea.
„Statutul de propagandist de care sunt mândru” ??????? !!!
AM ÎNCHEIAT ORICE DISCUȚIE.

P.S. A propos de propagandiști:
Un tip merge la doctor:
– Domnule doctor, nu ştiu ce să mai fac, nevasta mea se bâlbâie groaznic, nu mă pot înţelege cu ea.
– Se bâlbâie din naştere?
– Nu, i se trage dintr-un accident. Ştiţi, eu sunt vânător şi, într-o zi, pe cînd îmi curăţam arma în casă, nu mi-am dat seama că mi-a rămas un glonte pe ţeavă şi am tras un foc de armă în sufragerie. Nevasta mea a avut un şoc şi de atunci a rămas cu bâlbâiala asta.
– Păi atunci, spune doctorul, există o singură soluţie : mai trageţi un foc de armă ca să îi provocaţi un alt şoc, şi sunt şanse serioase să îşi revină.
Tipul pleacă şi se întoarce după o săptămână.
– Ei, cum a fost? îl întreabă doctorul.
– E-e-excelent, do-do-domnule doctor. E-efect tri-tri-plu : Ne-ne-vasta mea s-a vindecat, so-so-acră-mea a murit şi eu nu-nu mai sunt pro-pro-pagandist.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 13:44

BLa -BLa Zoon a TU, de Napo Callist!

Cred , ca am mai relatat peacilea , ca acum cativa anisori , am avut o pacienta cu mai multe tumori la sani, si care a facut un dublu tratament hormonal si de blocare a evolutiei prin metode putin /deloc aplicate in Romanica !
Pe holul de la Inst . Oncologic Cluj, am recunoscut-o pe fosta SECRETARA cu
REZERVA de Cadre din PCR, pacienta si ea la acelasi …medic (EXCELENT , dealtminteri) . Am intrat in vorba cu dinsa , si am intrebat-o , …daca ma recunoaste !
Raspunsul negativ, schimbat ulterior, dupa voce , —da , am avut un singur caz in care , cineva a refuzat sa fie SECRETAR de Partid ! …dar ce cautati , aici , va vad dupa halat si ecuson ca …santeti medic !
Atunci , parca erati specialist , in alt domeniu !

De data asta , nu a fost un BANC !
O , realitate pe care , tu nu o potzi , nici
macar …realiza !

Regret , anumite secvente din eggoul tau , este OK .
In rest , esti K O !

UnUL 25-02-2014 - 14:01

@Parpanhel
Nu prea văd legătura între ce povestești tu și ce spuneam, eu, dar s-o lăsăm baltă, Între noi se pare că nu poate avea loc decât un dialog de surzi. Așa că am să revin la hieroglife.

UnUL 24-02-2014 - 22:42

@Prostanghel

Popa REPETĂ PREDICA pentru un moș surd. Pentru ultima dată!

Am afirmat – și am avut chiar o polemică cu gunoiul de Salaud, care îl făcea pe tata turnător – că tata și-a sfârșit zilele în domiciliu obligatoriu în Bărăgan. N-am spus niciodată altceva. (Sau, mai exact, la început m-am exprimat mai general : „a murit în închisorile comuniste” – domiciliul obligatoriu find tot o formă de închisoare – ceea ce a provocat alte afirmații ticăloase din partea fecalei de Salaud! Atât închisorile precum Gherla, Sighet, Pitești, Râmnicu Sărat, etc, cât și domiciliul forțat în Bărăgan reprezentau forme de detenție, destinate în ultimă instanță anihilării și chiar exterminării fizice a celor considerați „dușmani de clasă”. Cum îi spuneam și infecției ambulante de Salaud, nu există nicio diferență esențială între a muri în închisoare sau în domiciliu obligatoriu, și de nu văd de ce într-un caz ai fi mai puțin o victimă a comunismului decât în cealălt!) Am pomenit prima dată acest lucru în trecere, și nu m-am considerat niciodată obligat să dau explicații (mai ales unor j e g –uri ca tine!)
De fapt viața tatălui meu în timpul comunismului a fost un șir neîncetat de persecuții. A fost arestat pentru prima dată timp doi ani, fără judecată și condamnare (pentru „refuz de denunț” – adică pentru „vina cumplită” de a fi refuzat să devină turnător !), pe când aveam eu un an. Apoi – deși era un avocat excelent – a fost dat afară din barou și trimis „la munca de jos”, ca juristconsult.
Apoi, când eram în clasa a V-a, a fost arestat din nou și a fost condamnat la câțiva ani de regim de exterminare la Gherla și Aiud, care i-a ruinat sănătatea. După ispășirea pedepsei, în loc să fie lăsat să se întoarcă acasă, a fost trimis în domiciliu obligatoriu într-un sat din Bărăgan, fără să aibă dreptul să treacă pe acasă ca să își vadă familia. Și nu s-a mai întors niciodată acasă : și-a sfîrșit zilele în această închisoare fără gratii numită… dar n-o să-ți dau numele satului în chestiune, nu te privește. – Oricum, acest adevăr nu va putea fi schimbat de gunoaie ca Bubos-Salaud, care îl înjură cât apucă pe tata și îl fac turnător. Nu am de gând să exhib pe aici certificate: nici cele de arestare ale lui tata, nici cel de deces…. – (P.S. Cei care se scuză pentru că au fost turnători spunând că nu puteai refuza să accepți colaborarea cu securitatea, le răspund cu exemplul tatălui meu : el a murit tocmai pentru că A REFUZAT SĂ FIE TURNĂTOR; altfel s-ar fi întors bine-merci acasă fără să i se facă proces și să fie condamnat. Dar nu toți au avut curajul și coloana vertebrală ca să devină martiri.)
În sat cu tata erau oameni care – după 10–12-15 ani de închisoare, în loc să fie lăsați să se întoarcă acasă la familie, fuseseră trimiși pe termen nelimitat acolo, locuiau în bordeie (într-o iarnă nu s-a putut ieși o lună și ceva din case, bordeiele fiind îngropate în nămeți!) și obligați să muncească la IAS-ul din vecinătate ca să aibă din ce trăi. Erau acolo foști miniștri, preoți greco-catolici, avocați, foști studenți arestați în timpul facultății și trimiși acolo după mulți ani de temniță grea, ba chiar și văduva Mareșalului Antonescu.
Între timp, eu fost tracasat și marginalizat, din cauza lui tata, dar am izbutit să mă ridic prin muncă. Deși eram un elev eminent, am fost primit în UTC după toți colegii mei, LA O LUNĂ DUPĂ MOARTEA TATII.
Am fost membru PCR – nu am de ce ascunde asta. Mi s-a propus să intru în PCR când eram în facultate – fiind șef de promoție. (Erau anii 70, o perioadă de relativă deschidere, și partidul recruta din facultăți cei mai buni studenți, elita profesională !) Nu am avut curajul să refuz, așa cum nu au făcut-o nici alții. Dar, așa cum spuneam, am fost un simplu membru de partid, unul dintre cei peste 2 milioane, și nu un activist. (Și majoritatea membrilor PCR de atunci nu aveau nici în clin nici în mânec cu ideologia comunistă ; calitatea de mebru de partid era doar un fel de „air-bag”.) Și mi-am văzut de cariera profesională, pe care o puteai urma foarte greu fără un carnet roșu în buzunar.
Am reușit – fiind membru de partid – să mă înscriu la doctorat pe care însă – deoarece în ultimii ani de comunism șurubul se strânsese din nou – nu am putut să-l dau decât după „loviluție”. Și am urcat încet pe scara profesională. Asta e tot.
Evident, nu aveam nicio obligație să îți dau socoteală, Și nici nu mai am de gând să revin asupra acestei chestiuni. Dixi et salvavi anima mea.
Dar cel mai surd e cel ce se face că nu aude, și cel mai tâmpit e cel ce se face că nu pricepe.
ORICUM, PARPANGHEL, M-AI SCÂRBIT DEFINITIV, EȘTI UN MINCINOS, O LICHEA ȘI UN PORC, DE ACEEAȘI TEAPĂ CU GUNOIUL IMUND DE SALAUD. E ultima dată că discut cu tine pe această temă sau pe oricare alta. Rămân la semnele de punctuație.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 22:52

De mincinos si dementel cum te stim , ai adaptat un stil modern , repeti minciunile prin copy/paste.
Esti cel mai penibil si lugubru personaj care apare in postura de b a s h a n a u , peacilea !

Antibasistul 24-02-2014 - 23:06

Gunoiule basist un NUL, DRACUL sa te ia, inceteaza sa faci propaganda basista MINCINOASA, GUNOIULE BASIST!!!!!!!!!!!

UnUL 24-02-2014 - 23:25

@jIGODANGHEL
AM SPUS CĂ NU MAI VORBESC CU TINE, VITĂ, ÎMPUȚICIUNE ȘI JIGODIE ORDINARĂ ȘI CĂ „REPET PREDICA”, ASTA ÎNSEMNÂND, EVIDENT, COPY-PASTE. DOAR NU MĂ VOI OBOSI SĂ REFORMULEZ ÎNCĂ O DATĂ PENTRU U8N TICĂLOS CA TINE NIȘTE LUCRURI PE CARE LE PUSESEM DEJA PE HÂRTIE DESTUL DE CLAR
IAR MINCINOS, EȘTI TU, TÂRÂȚOARE SCÂRBOASĂ!
TE SCUIP ÎNTRE OCHI ȘI ÎNTRERUP RELAȚI DEFINITV, DOBITOC TOXIC !! Oricât bei arunca supra mea cu rahat, nu îți mai răspund.

UnUL 24-02-2014 - 23:28

Erată ; „târâtoare”, „relația” și „vei arunca”. Nu trebuia să mă enervez, dar ticăloșia mă scoate din sărite.

UnUL 24-02-2014 - 23:29

@Bășinel, nu cu tine vorbea, așa că fă bine și du-te drekului !

UnUL 24-02-2014 - 23:37

Tastarea, bat-o vina : „Nu cu tine vorbeam”

digital 24-02-2014 - 23:38

UnUL
24-02-2014 at 23:25

așa se comportă domnu profesor universitar?!
vai da ce oripilați se vor simți domnii rectori de la UBB-Cluj când vor citi aceste obscenități!
să vă fie rușine, domnule UNUL!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 23:41

AIR-BAG … P C R ,
Azi -…Bhasaneala !
CONSTANTA ‘; VANDUT si
DEMENT cu
BLA -BLA zoon !

UnUL 24-02-2014 - 23:42

@Degeâei
Tu nu ești oripilat, ești ori pilit (ori beat de-a binelea!). Palinca, bat-o vina!

UnUL 24-02-2014 - 23:43

@Cretinaghel
☼ ﷲ ﷼ ﺥﺱ ﺶ ﻍ ﯔ † ‼ !!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 23:49

@BLA-BLA zoon !
ONOMATOPEICELE au un AVANTAJ !
Nu se distinge GRADUL de …AGRAMARE !
UBB -ist de JOASA SPETA!

UnUL 24-02-2014 - 23:53

@Agrramanghel
AGRAMARE?

Parpanghel – greşeli:
• „şti tu” (cu un singur i !), respectiv „şti bine” (tot cu un singur i !),
• „sânteţi”, „sântem”, etc
• „deşii” (scris de mai multe ori cu 2 i !)
• „Alţii , ca tine se dă BASIST” (”Alţii” se DAU, nu „se dă”!)
• „nasc pui vi” (cu un singur i !)
• „deacum si pina intr’a 7 spitza” (Adică „de-acum şi până…”)
• „Dute dracului” (fără cratimă !)
• „a-ti ajuns”, „A-ți uitat” (cu cratimă !)
• „la lasat” (fără cratimă !)
• „Ai nostri .ca BRAZI” (cu un singur i !)
• „ te înbunez” (cu n în loc de m!)
• „nu î-ţi înghit” (cu cratimă !)
• „şi o mică complectare”
• „Î-ţi mărturisesc” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi recomand” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi explicam” (cu cratimă !) ,,Î-ţi, admir” (cu cratimă !), „Î-ţi rezervi” (cu cratimă !), Î-ți enumăr o duzină” (cu cratimă !), etc, etc. (Nu voi relua toate construcţiile în care apare această eroare grosolană, ele fiind obişnuite la tine.)
• „ bikinii aia care [corect „PE care”] i-am văzut eu”…
• „ să-ti se administreze”…
• „crezi esti destept si le sti pe toate”
• „Nu e frumos sa ti doar tu candela cunoasteri”
• „mansoneria”
• „COMPLECT”/complectare (în loc de „complet” și „completare”)
• „ nu poate fii” (cu doi i !)
• „Dute (scris fără cratimă!) dreaqului imbecilule !”
• „Adrisantul cereri” (scris cu un singur i în loc de 2!!)
• „O …POZA cu Dedicatie, drag inimi tale!” (!!?)
• „Au murit LAUDATORI” (în loc de « lăudătorii, cu 2 i)
• „Daca tie i-ți PLACE” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghel – vezi şi mai sus)
• „perpetu” (scris cu un singur u!!)
• „a-ți fost atins/a-ți fost amprentat” („AȚI” scris cu cratimă !!!)
• „la capitolul tablei adunări și înmulțiri” (2 genitive scrise cu un singur i în loc de 2 !)
• „ î-și exprimă” (ÎȘI scris cu cratimă !!!)
• „s-au din noul sediu” (în loc de SAU, cum e corect!)
• „COMPILATIA de mai sus ai COPIAT’O”. (cu apostrof în loc de cratimă).
• „cei care î-ți SEAMĂNĂ” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș).
• „Î-ȚI răspund” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș)
• „Daca î-ți depaseai conditia!” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghelaș drăgălaș)
• „î-mi readuci in minte” (ÎMI scris greșit cu cratimă!)
• „A-ți iesit” (AȚI scris greșit cu cratimă!)
• „cand vi” (ăn lic de „VII”, cu 2 i !)
• „a-ți dat” (AȚI scris greșit cu cratimă!)
• „a bate CÂMPI” (scris aiurea cu un i în loc de 2!)
• „VOI, facură-ți” („FĂCURĂȚI” scris aiurea cu cratimă, și virgulă între subiect și predicat – ceea ce este absolut interzis în limba română”).
• „Ocupăte, de ce te pricepi” (”Ocupă-te” scris fără cratimă !!!??? Și nu se pune virgulă între verb și complement.)
• „devi frecventabil” („DEVII” scris greșit cun un singur i !)
• „Dacă ai avea dubi” (în loc de „DUBII”, cu 2 i !!)
• „ „fără să „deți” (scris cu un singur i !)
• „ Ia explicat” (în loc de „i-a explicat”)
• „Ma scutiși să te pun iarăși în fata postări (cu un singur i in loc de 2, cum e corect !) tale”.
• „ma ajutat sa ma realizez” („M-A” scris fără cratimă !)
• „la IDENTIFICAT pwe Creutzfeld” („L-A” scris fără cratimă !, „pwe” înseamnă, probabil, „pe”.)
• „ Noi vorbim aproape, aceiasi limbă” (în loc de „aceeași”, cum e corect!)
• „devi ceea ce se apreciază” ( ??! – DEVII scris cu un singur i !!)
• „Nimeni nu î-și poate cauza un rău” („ÎȘI” scris aiurea cu cratimă!)
• „dute” (în loc de „Du-te”, cu cratimă)
• „Pro’s Tache , i-ti sufla in ceafă” („ÎȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „î-ți redă” („ÎȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „GENIALUL de la Malul Mări (corect : genitiv „MĂRII”, cu 2 i!)
• „cu o parte i-și face decorul facial” (pentru a suta oară, ÎȘI scris aiurea cu cratimă!)
• „Formularea respectiva î-mi APARTINE” (pentru a nu știu câta oară, ÎMI scris aiurea cu cratimă!)
• „tu era-i” (imperfectul „ERAI” scris aiurea cu cratimă!)
• „A-ți …palmat la greu, a-ti făcut averi uriașe” („AȚI” scris aiurea cu cratimă!)
• „admite-ți un asemenea comportament” (ADMITEȚI scris total aiurea cu cratimă !!!)
• „dadea-i cu ADEZIUNEA” ( imperfectul „DĂDEAI” scris agramat cu cratimă !!!)
• „ATRIBUNDUMI cuvinte („ATRIBUINDU-MI” scris agramat fără cratimă !!!)

În alte limbi:
• „HOW MACH !” (??!)
O serie de fraze în franceză absolut fără sens sau pline de greşeli. Doar câteva exemple care îi vor face părul permanent oricărui cunoscător de franceză:
• „Nous parlons d’une seule et même chose, la personne? Ont été changés mort, et nous n’avons pas appris!…
• „Etre accueilli le professeur. Venez combattre, c’est parfait!!”
• „Mesieurs le profeseurs, vous somme TRES GRANDE, Mois-meme… le petit gitannes, vous remercie.”
• „MERCI, des toutes cœurs”
• „ comme s’appele, avant le nomme de guerre?” ( ??!!)
• „Soyez bien (re) VENNu” (în loc de „Soyez le bine(re)venu”).
• „Come toujour, pour vous, Mon chapeau !” (în loc de „Comme toujours…, Chapeau !”)
• „ La vache que rit” (=”Vaca PE CARE râde”, în loc de „La Vache QUI rit” = „vaca CARE râde”).
• „ Mon chapeaux pour VOUS!” (în loc de „chapeau).
• „Place de Pigalle”, ETC.

UnUL 24-02-2014 - 23:55

P.S. A mea e agra-mică, a ta e agra-mare!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 00:03

A ta e mikka ! ? !
IO , zic ;
Lipseste cu …desavarsire , ca bunul simt ,
normalitatea si alte …amanunte !

UnUL 25-02-2014 - 00:09

@Tâmpanghel
♠ ‡ ???? ♠ ‡ ???? ↓↓↓↓↓ † ††††‼ !!

Antibasistul 25-02-2014 - 00:28

un NUL cacat cu ochi ca toți basistii, omoara-te batrine basist fara creier, OTRAVESTI INGROZITOR LUMEA!!!!!!!!!!!!

UnUL 25-02-2014 - 07:45

@Bășinel
Nici prin gând nu-mi trece să mă omor, vericule. Ma simt minunat în pielea mea și am de gând să mă bucur de viață încă cel puțin 30- de ani.
P.S. Iar ai lucrat în schimbul de noapte?

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-02-2014 - 20:28

Preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta că încercă să ofere funcţii drept „şpagă” liberalilor care doresc să rămână la guvernare, pentru ca aceştia să-şi trădeze partidul.

Florin Roman, care este şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, spune că premierul Victor Ponta „s-a autodenunţat” prin declaraţiile transmise public liberalilor care doresc să rămână alături de el, potrivit cărora aceştia îşi vor păstra funcţiile pe care le deţin.

„Astăzi, domnul Ponta s-a autodenunţat oferind şpagă liberalilor care doresc sa rămână la guvernare, cu preţul de a trăda PNL. Stimate domn, nu aţi înţeles nimic din relaţia cu PNL. Aţi crezut că dacă îi fraiereşti pe doi-trei de prin guvern aşa sunt toţi liberalii. Nu suntem oameni fără caracter, cameleoni politici. Te înşeli, domnule Ponta! Nu o să spargi PNL pentru că nu suntem de vânzare. Au încercat şi predecesorii dumneavoastră, comuniştii şi Traian Băsescu. Nu au reuşit”, a afirmat Roman, citat de Mediafax.

Liderul liberalilor din Alba Iulia i-a recomandat premierului Victor Ponta să îşi vadă în continuare de „graţierea baronilor PSD găsiţi vinovaţi de justiţie” şi să înceteze presiunile asupra liberalilor deoarece aceştia vor intra în opoziţie cu demnitate.

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina personală de pe Facebook următorul mesaj: „Am un mesaj pentru toţi alegatorii PNL şi USL: vreau ca PNL să rămână pe toate funcţiile pe care le deţine, vreau sa fie alături de mine, să îl dam jos pe Traian Băsescu şi să guvernăm ţara”.

Pribeagul 24-02-2014 - 20:45

„…sa-l dam jos pe traian”???

dupa cum vorbesc si actioneaza „aliatii”, corect ar fi ca pontad’orul sa declare: sa-l mentinem pe traian la guvernarea tarii.

ce glumeti!

digital 24-02-2014 - 21:02

ce faci făi proasta forumului, te contrazici în texte, hotărăște-te ori îți smulgi lindiku, ori îți tai zgârciu, dreq de infectă!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-02-2014 - 21:32

Ce faci …Calugare (exxsts) ? ? ?
Vezi ca si celalalt c o n t o r s i o n i s t orb si el ca tine , a mierlitooooooooo!

Ala , sareaqu avea talent si la 84 de codolani,
Tu , jalnickule de la a treia cizma , esti hilar !
Treci ca o naluca din sfincterele qiorpicului
In pubela dedemanului ejectat si de linga
VA ti canci !

Antibasistul 24-02-2014 - 21:43

Cacatcalugere, actual cuneiform, ptiu pe tine de miliarde de ori!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 24-02-2014 - 21:49

Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2642-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

digital 24-02-2014 - 22:17

vezi bă, că si-a adunat rareș bogdan kurwele pe Ramolitatea să judece usl-ul!
a venit și gogoșarul sâsâit să limbească ceva ”froasfăt”!

Antibasistul 24-02-2014 - 22:26

Mare cretin un NUL, PTIU si pe tine de miliarde de ori, si pe infectii tai basisti!!!!!!!!!!!!!!!!

jan dinu 25-02-2014 - 00:07

Antibasist convins
Ai profesie – de lins –
La Varan pentru un ban …
Vai de capu tau GOLan !!
JD-USA

UnUL 25-02-2014 - 00:17

„cretin” – copy-paste nr. 116
„un NUL” – copy-paste nr 65
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3949
Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2644-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

jan dinu 25-02-2014 - 00:28

TU de mult itzi scuipi in sAn …
Dovada ca esti nebun
Daca vrei sa ai norok
Treci repede pe ghiok !!
JD-USA

Antibasistul 25-02-2014 - 00:53

Ptiu de miliarde de ori si pe securistul basist Jan si pe cei ca el!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 25-02-2014 - 07:46

Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2645-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

jan dinu 25-02-2014 - 00:10

Tare mult le trancaneshti
Doar cu kuru tu gindesti
Tot repetzi ca papagalu
Ce ti-a pus in cap- VARANU – !!
JD-USA

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-02-2014 - 20:40

A. PLESU (fragment) :

Auto-lovitura de stat e ca şi reuşită. O putem breveta într-un Guiness Book al masochismului politic mondial. Rămîne, totuşi, întrebarea: Pentru toate promisiunile făcute de USL în campanie nu-şi cere nimeni scuze? Pentru manipularea toxică a electoratului, ”ajutat” să-l deteste pe Băsescu şi să vadă mîntuirea în cuplul amoros Victor-Crin nu are nimeni de dat socoteală? Nu cumva am fost păcăliţi? Mai ştim oare ce gîndeşte, de fapt, dl. Antonescu despre ”misiunea” politică a liberalismului, el care a adus în partid ”eroi” dubioşi sau nătîngi din speţa Becali, Ilieşiu, Roşca-Stănescu? Mai putem crede ce ne spune Domnia Sa după ce îl vedem, acum, schimbînd drastic macazul, cînd e vorba de marele lui prieten, numit azi, ”mincinos şi obraznic” ? Dar Ponta? Cine e el de fapt? E pur şi simplu mai puţin inteligent decît pare? E manevrat de alţii? E iresponsabil? Cîrlan? Hahaleră ambiţioasă? Baschetbalist, copilot, dansator cu unduiri de cadînă (cum l-am văzut,odată, la televizor)? Şi, oricine ar fi, cum de a devenit el, pentru un partid important şi pentru o ţară întreagă, indispensabil? Despre televiziunile ”de front”, care au împins ţara la vot ca să iasă ”ai noştri” n-are rost să ne mai facem iluzii. Se vor juca, în continuare, nemilos, cu sufletele telespectatorilor lor, se vor simţi mereu îndreptăţite, mereu protejate de soartă, libere să ne aducă pe toţi în ţarcul bănoaselor lor convingeri. Par, oricum, să se amuze foarte bine împreună. Dar să nu ne grăbim. Tehnica, nou inventată, a auto-subminării, lucrează. Şi pariez de pe acum pe spectaculoase surprize…

jan dinu 25-02-2014 - 00:24

Parpanghel Carpatian
Sta shi-l linge pe VARAN …
Cind ajunge la’nchisoare …
Ramine cu ochii’n soare !!
Shi se-apuca la cershit
Pe LIpskani ca e falit !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 10:55

JAN DINU Gitanne by Roumania
icon4 Private / Not Available
120 Ne San Rafael St,
Portland, Multnomah County, OR-97212

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 10:57

First Name: Jan
Its Origin: Slavic Gitanne
Its Meaning: God is gracious

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult