Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Un primar către Blaga: Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticul, că altfel ne ia dracul

Un primar către Blaga: Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticul, că altfel ne ia dracul

scris de Șt. C
2 afisari

Primarul democrat-liberal al comunei hunedorene Romos, Mircea Pătrânjan, i-a urat, miercuri, secretarului general al PDL, Vasile Blaga, unul dintre candidaţii la şefia partidului, să aibă „sânge în instalaţii, nu ca piticul”.

Are Blaga sange in instalatie ?

Are Blaga sange in instalatie ?

Primarul i-a făcut această urare lui Blaga după întâlnirea pe care acesta a avut-o cu lideri PDL la Deva.
Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticul, că altfel ne ia dracul!”, i-a spus primarul Pătrânjan lui Blaga, relatează Realitatea Tv.
Secretarul general al PDL i-a cerut imediat primarului să nu se mai exprime astfel în public. „Nu avem voie să vorbim aşa!”.
Lasă-mă, că sunt de 15 ani primar şi nu pot să mai suport!”, a spus Pătrânjan. Blaga a ripostat:”Staţi, că oamenii tocmai mă înregistrează!
Înţelegeţi-i pe colegi, unii sunt mai pasionali„, a mai spus Blaga.

1 comentariu

BUCIUMUL 21-04-2011 - 05:19

unde sant dosarele pe care BLAGA a zis ca le rezolva? dupa arestarea lui VOICU.Eu am avut mare incredere in el.O tara nu se conduce in ritmul in care se mananca slana cu ceapa ,adica ma scol dimineata sa iau o masura si se face seara si eu tot ma mai gandesc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult