Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu îi recomandă lui Ponta să mai citească „un pic”

Ungureanu îi recomandă lui Ponta să mai citească „un pic”

scris de Laurentiu Banches
20 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns marţi seara acuzaţiilor liderului PSD, Victor Ponta, pe care le-a considerat lipsite de respnsabilitate şi ipocrite.

Mihai_Razvan_UngureanuMihai Răzvan Ungureanu a recomandat marţi, la Realitatea TV, întregii generaţii, care amestecă Holocaustul să se întoarcă „înapoi la şcoală!” şi l-a sfătuit pe Ponta care are în preajma sa doi foşti prim-miniştri, Năstase şi Tăriceanu să mai „citească un pic”, dacă se pregăteşte în viitor să administreze probleme ale statului. Totodată el a răspuns acuzaţiilor legate de reducerea CAS-ului, susţinând că nici el, nici președintele Traian Băsescu nu au făcut promisiuni atunci când au vorbit despre reducerea CAS-ului, respectiv mărirea salariilor, și a ținut să sublinieze că el nu este condiționat de alegerile locale.

Premierul s-a pronunţat şi asupra moţiunii de cenzură pregătită de către opoziţie pentru decizia Guvernului de a înfiinţa linii maghiare la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, anunţând ca aceasta este ilegală şi acţionează împotriva a cadrelor didactice din această universitate, actul normativ susţinând principiul multiculturalismului.Acesta a dorit să răspundă şi acuzaţiilor legate de privatizarea altor firme (Romgaz, Hidroelectrica, Transgaz şi Nuclearelectrica) alte statului după CupruMin, precizând că „Statul nu pierde proprietatea prin listarea companiilor la bursă”.

3 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 04-04-2012 - 19:33

Recomandarea d-lui Prim-Ministru Razvan Mihai Ungureanu privind pe cei care mesteca HOLOCAUSTUL este valabila si pentru participantii la GAY FEST de pe acest …forum indiferent ca fac parte din redactie s-au din simpli cruciati .

digital 04-04-2012 - 20:18

măi,sulenberg,văd că ți-a mai rămas doar un koi ,din două,de ieri pâși până azi,și ăla aplatizat….să înțeleg că în ritmul ăsta,de mâine vei fi,bou,cu acte-n regulă?!

urbos 04-04-2012 - 20:00

N-am inteles de ce mi s-a taiat mesajul decent in care spuneam ca aceasta spurcaciune ji doveasca si anti romaneasca se compromite cu fiecare vorbulita, ceea ce e de bine pentru Romania.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult