Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu îl cheamă pe Jeffrey Franks la Bucureşti

Ungureanu îl cheamă pe Jeffrey Franks la Bucureşti

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

Ungureanu îl cheamă pe Jeffrey Franks la Bucureşti. Şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional pentru România va face o vizită în România, în zilele de marţi 21 februarie şi miercuri 22 februarie.

Jeffrey Franks

Jeffrey Franks (foto: Agerpres)

Jeffrey Franks va efectua vizita în urma unei invitaţii primite din partea prim-ministrului român Mihai Răzvan Ungureanu şi va fii însoţit de Istvan Szekely, directorul de ţară al Comisiei Europene.

„La cererea primului ministru român, recent numit, Mihai Răzvan Ungureanu, domnii Jeffrey Franks, şeful Misiunii FMI pentru România, şi Istvan Szekely, directorul de ţară al Comisiei Europene, vor face o vizită la Bucureşti, marţi 21 şi miercuri 22 februarie, pentru a se întâlni cu membrii noului guvern, în scopul discutării evoluţiilor economice recente şi implementării programului. Aceasta este o practică obişnuită, când într-o ţară aflată în program de sprijin din partea FMI şi Comisiei Europene se schimbă guvernul”, arată un comunicat remis, vineri, de reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, Tonny Lybek, informează Agerpres.

FMI precizează că nu se are în vedere o modificare a scrisorii de intenţie convenită anterior, în luna februarie, cu ocazia Misiunii Fondului de la Bucureşti.

4 comentarii

bogdan 17-02-2012 - 20:12

ce guse a facut mormonul asta la ei nu s ebea sau se danseaza si in schimb pot f……. cate femei vor si au zeci de sotii dupa ce ca este urat mai face si smecherii la noi in tara

urbos 17-02-2012 - 20:53

Astia nu phoot femei, phoot niste scroafe paroase si slinoase care umbla cu chilotii in vine, nu ai de ce sa invidiezi asa ceva.

ValVerde V 17-02-2012 - 21:08

Aveti ceva in comun…

digital 17-02-2012 - 21:16

….şeful Misiunii FMI pentru România, şi Istvan Szekely, directorul de ţară al Comisiei Europene, vor face o vizită la Bucureşti……

mai bine ne punea director de țară un….ugandez…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult