Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu, la sfat cu partidele din coaliţie

Ungureanu, la sfat cu partidele din coaliţie

scris de A.B.
4 afisari

La numai o zi după ce Opoziţia a depus prima moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu, premierul invită partidele politice la un dialog pe marginea moţiunii şi totodată pentru a pune la punct ultimele detalii legate de venirea în România a preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy.

mihai-razvan-ungureanuPrimii care s-au bucurat de vizita premierului au fost liderii PDL. Ungureanu a fost întâmpinat de Emil Boc, Roberta Anastase, Ioan Oltean şi Cristian Rădulescu.

Discuţiile au durat aproape o oră, după care MRU a părăsit sediul partidului din Modrogani. Şeful Guvernului îşi va continua vizita şi se va opri la sediul UNPR, apoi va poposi la UDMR. Pe lista întâlnirilor, Ungureanu are ca parteneri de dialog şi minorităţile naţionale.

De altfel, Şeful Executivului îşi doreşte ca subiectul prezenţei parlamentarilor la  discursul pe care îl va susţine în faţa lui  Herman van Rompuy să fie discutat şi cu liderii opoziţiei astfel încât USL să întrerupă greva parlamentară în acea zi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult