Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu nu ar spune nu Cotroceniului

Ungureanu nu ar spune nu Cotroceniului

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că ia în calcul inclusiv o candidatură la Preşedinţie, dar nu oricum, ci numai dacă face treabă bună la Guvern. În altă ordine de ideni, Premierul nu s-a ferit să anunţe că se va întâlni cu Ponta pentru a discuta despre priorităţile legislative.

Ungureanu la Antena3Şeful Executivului nu ar ocoli Cotroceniul şi ar candida la alegerile prezidenţiale dacă va obţine rezultate în calitate de prim-ministru.

„Întâi am de dovedit performanţă în ceea ce fac acum. Dacă aş spune că mă văd acolo, ar fi o lipsă de bun-simţ şi de realism”, a spus Ungureanu la postul Antena 3.

Revenind la problemele pe care le are de rezolvat în prezent, Ungureanu a recunoscut că a avut o discuţie telefonică cu liderul PSD, Victor Ponta, în care i-a spus că Guvernul va aproba legi importante la dezbaterea cărora opoziţia ar trebui să vină în Parlament.

Prezenţa opoziţiei în Parlament este importantă, deoarece Guvernul va aproba legi importante, precum cea din sectorul energetic. Susţinerea lui Ponta în faţa parlamentarilor puterii la momentul votului de învestitură al Executivului ” reprezintă normalitatea însăşi, a afirmat Ungureanu.

El a anunţat că nu a apucat să vorbească cu liderul PNL, Crin Antonescu, dar că îi va telefona în următoarele zile.

3 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 14-03-2012 - 14:45

De la mare distanta, pentru reabilitarea functiei de SEF de STAT, Domnul Mihai Razvan UNGUREANU este in situatie de poll-position !

nimeni 14-03-2012 - 16:15

de la mare distanta de ce sau de cine?

interviul cu gadea ( o figura de inger trist ca sa fiu galant) nu a fost decat o cursa cu obstacole . s-au spus destul de multe si totusi foarte putine.

da, mru duce prezenta publica si dialogul televizat, intr-o postura relativ evoluata.
adica poate minti fara sa tresara sau fara nici un fel de mimica. e mai tare decat basescu la capitolul asta.

DXN 14-03-2012 - 22:01

Da. Il cunosc din 2005. Foarte apropiat: „adica poate minti fara sa tresara sau fara nici un fel de mimica. e mai tare decat basescu la capitolul asta.”
Baiat din vremuri „bune”:
Uitati-va la mobilitatea ochilor sai.
Ca sa nu mai intrebam cum si-a batut joc de profesionistii adevarati „vecini” de judet cu „mnealui de la sie’si, subordonati, care va sa zica!.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult