Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu: Nu mi-e frică de moţiunea de cenzură a USL

Ungureanu: Nu mi-e frică de moţiunea de cenzură a USL

scris de A.B.
9 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu se teme de moţiunea de cenzură a opoziţiei.

mihai-razvan-ungureanu„Nu am emoţii de niciun fel”, a spus şeful Executivului. El a declarat, pentru Agerpres, că aşteptă momentul în care, în calitate de destinatar al moţiunii, se vaputea adresa Parlamentului şi, în acelaşi fel, întregii ţări.

Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că această moţiune atacă probleme care vizează activitatea guvernamentală, dar care trebuie tratate şi în manieră de principiu şi în materie de detalii tehnice.

În ceea ce priveşte o posibilă majorare a salariilor, Ungureanu a spus că va da vestea la momentul potrivit.

În altă ordine de idei şi pe un ton ceva mai glumeţ, premierul a recunoscut că Antonescu nu l-a invitat încă la o şedinţă a conducerii PNL.

Mircea Duşa, liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, a depus miercuri, în numele Opoziţiei, moţiunea de cenzură cu titlul „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”, la Cabinetul preşedintelui acestui for legislativ.

2 comentarii

Contra 22-04-2012 - 14:02

Ungureanu nu se va mai da jos de pe tron multe zeci de ani de acum incolo. Cred ca are o misune de indeplinit…

Gabriel 22-04-2012 - 17:07

Una dintre cele mai mari manipulari este referirea la UE ca si cum ar fi Europa, adica un continent civilizat, populat de oameni valorosi si educati, fata de care nu poti sa spui NU. UE insa este o uniune de guverne neoliberale, mai precis a unor bogatasi globalisti, ale caror interese financiare nu au nimic comun cu sfera socialului, cu morala si chiar cu crestinismul, in final. Cunoscutele tehnici gen ” nu ne exploatam singuri resursele pentru ca nu suntem comunisti”, „inchidem industriile pentru ca sunt fiare vechi, care mai si polueaza”, au capatat o alta anvergura in acoperirea marii cacialmale ce este UE. Deci, zic propagandistii globalisti neoliberali, daca nu accepti principiile comertului liber, esti anti-european ! FALS . Planul initial al uniunii prevedea o diviziune a muncii intre tari ale bunastarii, sociale, nu o concurenta fiecare cu fiecare din care castiga in final numai cel mai puternic, hegemonul, adica Germania. Daca nu parasim o UE neoliberala nu vom mai supravietui mult. Si SUA au dus doua razboaie, de independenta si de secesiune, pentru a impune PROTECTIONISMUL fata de METROPOLA, SI DOAR ASA S-AU DEZVOLTAT ECONOMIC. ASTA NE TREBUIE SI NOUA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult