Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu nu se scaldă în apele Elenei Udrea

Ungureanu nu se scaldă în apele Elenei Udrea

scris de Marius Bâtcă
165 Afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu vrea să arunce banii pe construirea piscinelor. Nu suntem o ţară de înotători, nu am o mare apartenenţă pentru piscine săpate în diferite localităţi, a spus ironic Ungureanu, făcând referire la bazinele de înot inaugurate de Elena Udrea.

MR Ungureanu si Elena Udrea

foto: incont.ro

Şeful Executivului le-a cerut miniştrilor să reducă cheltuielile şi să aloce mai puţini bani pentru deplasări şi acţiuni de promovare în străinătate. Ungureanu a declarat, luni, la postul public de televiziune, că fondurile alocate proiectelor de construire a piscinelor vor fi reorientate către alte programe. El a făcut referire la bazinele de înot cu care se mândrea fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

În replică, Udrea a declarat: „Cred că a fost o figură de stil, deoarece nu există la nivelul Guvernului un program de construit piscine la ţară”. Este vorba despre bazinele de înot de la CNI, a continuat Udrea. “Probabil că Mihai Răzvan Ungureanu s-a referit la Laszlo Borbely şi Vasile Blaga, miniştrii în timpul cărora a început acest program”. Ea a precizat că doar a continuat finanţarea unora dintre proiectele în derulare, pentru că stoparea lor ar fi însemnat irosirea banilor publici deja plătiţi. Îi dau dreptate lui Mihai Răzvan Ungureanu, nici eu nu am apetenţe pentru piscine în toată ţara, nici măcar pentru cea de la Lacul 1, cu atât mai mult cu cât eu, spre deosebire chiar şi de actualul prim-ministru, nu înot”, a declarat fostul ministru Elena Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult