Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu nu vrea în PDL

Ungureanu nu vrea în PDL

scris de A.B.
3 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu nu vrea să devină membru PDL.  El  a  dezvăluit că are impresia că atunci când e întrebat de ce nu face acest lucru e ca şi cum ar fi trimis la magazin deşi are cămara plină.

ungureanu

foto: antena3.ro

Ungureanu recunoaşte că are întâlniri cu liderii PDL însp acestea sunt normale, nefiind nimic ieşit din comun. „Este un parteneriat pe care l-am angajat cu PDL, despre care am vorbit întotdeauna public. Este partidul, din cele patru foste formațiuni care au compus Coaliția de guvernare, partidul cel mai mare și mai puternic. Parteneriatul acesta este normal, lucru pe care l-am dovedit și în această campanie electorală”, a explicat el. Potrivit NewsIn, Ungureanu a reamintit că este sunt un om de dreapta, declarat de dreapta. “Merg în partidul unde principiile în care eu cel puţin cred, şi nu doar eu, ci şi toţi cei care sunt împreună cu mine în mica echipă care formează în momentul de faţă iniţiativa. Către asta tindem”, a mai spus acesta. Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că declaraţii precum cele ale lui Cezar Preda că iniţiativa lui va bulversa şi mai tare PDL le consideră drept expresia onestă a îngrijorărilor unui membru al conducerii PDL.

1 comentariu

Viorica Ianc 04-06-2012 - 13:07

FECIORUL asta ! Ce maini albe are !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult