Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu: O pată pe obrazul Guvernului, o pată pe obrazul fiecărui român

Ungureanu: O pată pe obrazul Guvernului, o pată pe obrazul fiecărui român

scris de A.B.
1 afisari

Făcând referire la acuzaţiile de plagiat aduse lui Ioan Mang, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu consideră că o pată pe obrazul Executivului înseamnă o pată pe obrazul fiecărui român.

mru

foto: bzi.ro

Amintind Ioan Mang, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, că el, ca profesor universitar, nu a furat niciodată, pentru că plagiatul este un furt el susţinând că o pată pe obrazul Executivului înseamnă o pată pe obrazul fiecărui român.

Întrebat cum comentează declaraţia primului ministru Victor Ponta, potrivit căreia Guvernul pe care îl conduce este cel mai cinstit pe care l-a avut România, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „Daţi-mi voie să nu comentez acest lucru atâta vreme cât eu, ca profesor universitar, nu am furat niciodată, pentru că plagiatul este un furt. Îmi pare rău că aceste lucruri se întâmplă şi sper ca ele să nu definească imaginea unui Executiv care, indiferent de susţinerea politică, este al României”.

El a afirmat că va veni vremea când România va strânge iar cioburile, deşi ar trebui să construiască.

„Mă mai gândesc la ceva: va veni vremea – poate curând, poate cu un pic de răbdare – când iar vom fi nevoiţi să strângem cioburile. Ar fi păcat, pentru că munca noastră este să construim. Am spus atunci cu toţii: suntem aici ca să construim, nu ca să peticim. Nu vreau să strângem cioburile de pe urma celor care prăpădesc România. În niciun fel”, a declarat Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a participat, miercuri, la Zalău, la lansarea candidaţilor PDL Sălaj. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, la acesta participând aproape 800 de persoane.

7 comentarii

vodka 17-05-2012 - 14:25

Domnule Huhu, domnule Huhu!
Am auzit ce se intampla cu IP-urile si Tomi si echipa lui.
Sa stiti ca IP-uri au numai calculatoarele, iar celularele nu prea au, adica tehnic nu au. S-ar intoarce Capitanul in groapa sa vada cum ne chinuiesc dusmanii. Dar dvs. ramaneti pe baricade ca un adevarat erou.
Nu pot sa zic mai mult.
mai ales cuvinte cu j de la jobolani.

Ciu Huhu 17-05-2012 - 17:38

Dumnezeu ne va ajutata NEGRESIT, FACIND MINUNI, io nu-s legionar, io-s PRIETEN-sluga iubitoare, vesnic, A LUI DUMNEZEU!!!

DXN 17-05-2012 - 22:53

Tine-i pe comments. Cat mai mult.

DXN 17-05-2012 - 22:56

Daca ne spui ca te numesti C.T. si stai pe strada Voronet, Bucuresti, iti garantez ca nici Carpatianul nu-ti va face niciun rau.
Apoi te rog sa-mi spui ce inseamna MINSK 32.

DXN 17-05-2012 - 23:01

Labis, Voiculescu, la asocoatia lui are pe cineva care ar putea fi un fost idiot cu numele de Cimpocroiuc Tudoran din Bucuresti de pe strada Voronet, dar si inca cativa cu initialele: PM, BI, VD, RV,

DXN 17-05-2012 - 23:25

Denisule ce-i aia minsk 32?

DXN 17-05-2012 - 23:02

Oricum castiga Dinamo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult