Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu spune că moţiunea de cenzură este inoportună

Ungureanu spune că moţiunea de cenzură este inoportună

scris de Stefan Galai
7 afisari

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu consideră că moţiunea de cenzură intitulată „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!” iniţiată de Opoziţie împotriva guvernului pe care îl conduce este inoportună.

mihai-razvan-ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu

Ungureanu a calificat vineri, în plenul Parlamentului, drept inoportună moţiunea de cenzură a Opoziţiei. El a susţinut că acest lucru este cu atât mai evident cu cât în aceste zile se află la Bucureşti misiunea comună a FMI, BM şi CE, căreia i se dă un mesaj de provizorat politic, informează Agerpres.

Moţiunea de cenzură poate genera doar destabilizare şi este cu atât mai inoportună cu cât transmite delegaţiilor FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene un mesaj de provizorat politic dezavantajos pentru cetăţenii României, a declarat vineri premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

„Încerc să detectez miza acestui gest al opoziţiei parlamentare şi nu pot să nu mă întreb care este gradul de responsabilitate al unei acţiuni care nu poate genera decât destabilizare, lipsă de predictibilitate politică şi economică şi o prelungită incertitudine. Inoportunitatea acestei moţiuni este cu atât mai evidentă cu cât în aceste zile se află la Bucureşti o delegaţie a FMI, BM şi CE, căreia îi transmitem un mesaj de provizorat politic deloc avantajos pentru cetăţenii României”, a susţinut Ungureanu.

La dezbaterea moţiunii de cenzură a Opoziţiei sunt prezenţi toţi miniştrii Cabinetului Ungureanu.

5 comentarii

geek-a-contra 27-04-2012 - 11:48

si cind ar fi fost oportuna?

digital 27-04-2012 - 14:29

ați observat cum nu-i stau ochii,o clipă locului,acestui șobolan psihopat?!
azi în plen,avea o față de om hăituit,urmarit…oare cine-l hăituie pe șobolinsky?!
sau poate a adoptat grimasa,cu scopul de a intimida?!

normal la căpățână,nu e,clar!

neacsum 27-04-2012 - 14:52

Ai dreptate digi, asa este, ochii sobolanului aluia nu stau mnici o clipa nemiscati, se uita intotdeuna piezis, cand in stanga , cand in dreapta ca si cand se asteapta sa fie lovit, sau vrea sa vada tot ce se intampla pe langa el. Are o privire de om parsiv, inselator, daca iati amintesti privirile lui Bastus interpretat magistral de Dinica .

urbos 27-04-2012 - 15:06

Cred ca e o boala miscatul ala de ochi, dincolo de faptul ca e un nemernic.

urbos 27-04-2012 - 14:59

Guvernul ji danului A CAZUT!
La spanzuratoare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult