Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu: Tăriceanu mi-a căutat nod în papură pentru a pleca din PNL

Ungureanu: Tăriceanu mi-a căutat nod în papură pentru a pleca din PNL

scris de A.B.
9 afisari

Se încing spiritele între actualul şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. După ce Tăriceanu l-a criricat pe blogul personal, în replică, premierul Mihai Răzvan Ungureanu spune că fostul prim-ministru i-a căutat nod în papură pentru a-l îndepărta de PNL. Invitat la B1TV, premierul a trecut în revistă şi câteva impressii despre Crin Antonescu şi Victor Ponta.

ungureanu

foto: antena3.ro

Premierul Ungureanu a explicat, invitat fiind la B1TV, că în 2007 a fost demis de la conducerea MAE pentru un caz consular legat de doi români din Irak, Tăriceanu reproşându-i atunci că nu l-a informat direct deşi acesta aflase cu mult timp înainte de cazul respectiv.

„Am fost atacat violent cu interpretări lipsite de sens, de genul Ungureanu-omul lui…”, a declarat premierul.

Antonescu să mă invite la şedinţa Biroului Politic al PNL

În altă ordiene de idei, şeful Executivului a dezvăluit că se consideră în continuare membru PNL şi i-a cerut lui Antonescu să îl invite la şedinţa Biroului Politic

„Mă consideră în continuare membru PNL, deoarece sunt autosuspendat. din acest partid”, a spus Ungureanu.

Mai în glumă, mai în serios, el i-a cerut preşedintelui formaţiunii liberale, Crin Antonescu, să îl invite la o şedinţă a Biroului Politic al PNL.

Şeful Guvernului a arătat că este suspendat din PNL, deci nu poate fi un membru militant, dar că se consideră în continuare membru al acestui partid şi nici nu şi-a pus problema să renunţe la autosuspendare.

„Nu am motive să demisionez din PNL„, a încheiat Ungureanu.

Cu Ponta, mă cunosc

Întrebat despre Victor Ponta, premierul a spus: ne cunoaştem.

„De ce l-am căutat la telefon pe Ponta: pe 25 aprilie se fac 7 ani de când s-a semnat tratatul de aderare la UE şi ne vizitează preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Este un distins profesor şi un influent reprezentant al UE. Va avea o întâlnire cu preşedintele şi va merge în Parlament să se adreseze Parlamentului României pe teme legate de Europa. E nevoie ca opoziţia şi puterea să se găsească în plenul Parlamentului”, a explicat premeirul.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult