Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungureanu va candida la parlamentare pe listele unei alianţe de centru-dreapta

Ungureanu va candida la parlamentare pe listele unei alianţe de centru-dreapta

scris de A.H.
232 Afisari

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, că va candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formaţiuni politice de la PDL până la PNŢCD.

Ungureanu a participat sâmbătă la Congresul de constituire a Partidului Noua Republică. El a arătat că a venit la eveniment într-o dublă calitate, respectiv de invitat şi de membru fondator al Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta. Fostul premier a spus că iniţiativa al cărei membru fondator este urmează să se regăsească pe aceeaşi platformă electorală cu Noua Republică, dar şi cu alte formaţiuni politice interesate de o acţiune unită înainte de alegerile din toamnă, începând cu PDL şi terminând cu PNŢCD.

Întrebat dacă în toamnă va candida la parlamentare, Ungureanu a răspuns: „În toamnă sper să mă regăsesc alături de candidaţii platformei politice pe care o construim ca loc în care să se regăsească toate forţele politice care reprezintă centrul şi dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forţe politice, de dreapta, care urmează să se nască. Va fi o alianţă electorală, în opinia mea, în care se va regăsi şi PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta„, a spus Ungureanu.

El ţinut un discurs şi la Congres în care a făcut un apel la renunţarea la orgolii personale şi la atingerea scopului de a uni într-o platformă unică de dreapta forţele politice care se revendică de la această ideologie şi de a câştiga alegerile din toamnă. Ungureanu a spus că îşi va lansa iniţiativa în maximum două săptămâni şi că va da curs invitaţiei la Convenţia extraordinară a PDL din 30 iunie, dacă va fi invitat.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-06-2012 - 19:51

….iara te expui in toata hidosenia ta de rasist imbecil dar cu pretentii tzarane prost sandeldobre din Pogoanele ! Iarasi morfolesti kkt -ul fara sa vezi ca NOUA DREAPTA a lui neamtu este in cardasie cu basexu reprezentat de mru care face gafe dupa gafe ,dar asta din urma ,le intrece pe toate ! Iar tu nemerniculle ,caut-o pe cameleoanca dedeului si faceti-va un sepuku pe NET !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS