Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ungurii din Harghita şi Covasna ameninţă cu demonstraţii în stradă

Ungurii din Harghita şi Covasna ameninţă cu demonstraţii în stradă

scris de D.S.S.
2 afisari

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că „dacă forţează cineva dizolvarea comunităţii maghiare din Harghita, Covasna şi Mureş, oamenii vor ieşi în stradă”, potrivit antena3.ro.

Kelemen Hunor anunta represalii

La rândul său, Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita, a ameninţat că vor ieşi în stradă nu numai maghiarii, ci şi alţi cetăţeni. „Eu cred că vor ieşi locuitorii din mai multe judeţe. Eu cred că nu numai noi vom ieşi, ci foarte lume„, a spus csaba la Antena 3. Potrivit lui Csaba, redesenarea regiunilor în varianta PDL va dăuna economic judeţelor locuite majoritar de maghiari. „Nu este nimic etnic în acest lucru, avem raţiuni de ordin economic„, a spus şeful CJ Harghita, judeţul cu cea mai mare proporţie de etnici maghiari din ţară (84,61%).

9 comentarii

Ciu Huhu 19-06-2011 - 19:01

Bravo ungurilor, asta dovedeste ca nu-s blegi ca romanii care ar trebui sa-i expulzeze in patria lor Ungaria, sa fie fericiti la ei acasa, aici sint straini, venetici!

Romeo Iulian CIOCANEA 19-06-2011 - 19:21

Pai treaba sta cam asa : Un nebun, aruca o piatra in balta si o mie de intelepti se chinuie s-o scoata.

getu 19-06-2011 - 20:35

sai fereasca dumnezeu sa explodeze mamaliga astia nu inteleg ca ori traim bine toti ori murim toti ai lor isi fac afacerile si ei sint la fel de saraci ca noi in loc sa ceara la preturi can ue salarii can ue ca se poate altfel profitu e sifonat se lasa manipulati prosteste da cine seamana vint culege furtuna atunci sai vad pe unde scot camasa ca ungurii din ungaria ii considera tigani unguresti si ei stiu asta

Arhimede 19-06-2011 - 22:37

Nu ungurii de rand ameninta cu iesitul in strada.
Ci guvernul Romaniei.
Individul din fotografie este ministrul culturii!.

Asta cu aprobarea cotroceniului.

TOM Cc 19-06-2011 - 22:53

individul asta este membru al guvernului Romaniei ???

Cercul 20-06-2011 - 08:21

Conseciinta sistemului partidist. Romanii au multe partide si fac alianta cu ungurii pentru a guverna. Toate partidele trebuie desfiintate dupa cum am mai spus in setul meu de masuri pentru o Romanie pe masura. Conducerea tarii trebuie ocupata prin concurs ca si orice alt post(in invatamant, administratie). Corectarea si trierea candidatilor trebuie facuta de calculator.

patratul 20-06-2011 - 11:37

intr-o tara cu ANORMALITATEA dusa la extrem, orice lucru NORMAL este tratat ca ANORMAL !!!
Deci, cum putem sa spunem ca aceasta tara este acum normala, cand alegerile se fac prin intermediul partidelor- si asa am invatat la scoala ca un partid tine cu el nu cu mine !(partid-partinic)
Pana cand nu vom face alegeri – fiecare la el in localitate, in judet si apoi in tara cu oameni pe care cei ce ii aleg sa-i stie ca sunt de la el din sat, din comuna, de pe strada lui, din cartierul lui, din orasul lui, din judetul lui, nu vom avea SIGURANTA ca cei pe care i-am ales isi vor face datoria pentru care a fost ales !!!
Acum, vedeti singuri, cand unii cand ceilalti se fac ca voteaza- insa in realitate se VOTEAZA pe ei, isi VOTEAZA propriile lor legi si nimic ALTCAVA !!!
Ce mai vreti sa se intample ca sa ne luam soarta in maini – Romania sa se transforme in REGIUNI asa zise ECONOMICE, sa-si mute fiecare calabalacul in zona lui de interese si sa lase doua regiuni de sud care sa se numeasca -RROMANIA ?
Ca asta urmeaza…!

Liviu 20-06-2011 - 14:02

Siguranta ca cel ales de tine va face ce a spus ca face este un vis, mai ales aici in Romania cu romani … Pana nu ne vom civiliza (daca vom ajunge vreodata sa ne civilizam ?!) nu vom putea face nimic sau ceea ce va iesi va iesi asa cum iese. Nu ai de unde sa alegi ca sunt toti ‘oti !!! Sau oricum, odata ajunsi pe undeva, isi schimba complet retorica si gena aceea ancestrala incepe sa se faca prezenta ! Asta e …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult