Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UNPR: Geoana si complicii sai au praduit Romania

UNPR: Geoana si complicii sai au praduit Romania

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Mircea Geoana, alaturi de complicii sai, este direct responsabil de praduirea bugetului de stat si de aruncarea Romaniei intr-o criza economica fara precedent”, au declarat sententios liderii UNPR, vineri, intr-un comunicat de presa.

Barbatul de stat Mircea Geoana a reusit in numai cativa ani sa distruga PSD si sa il arunce la periferia politicii, sa duca in derizoriu stanga romanesca si sa alimenteze o criza economica si sociala profunda. In aceste conditii, consideram ca mediul politic, dar mai ales opinia publica s-ar putea lipsi de viziunile si opiniile politice ale fostului presedinte PSD”, se arata in comunicat. Reprezentantii UNPR au mentionat si faptul ca: “Locotenetul lui Catalin Voicu, Mircea Geoana, a demonstrat in mai multe randuri ca nu are capacitatea de a intelege contextul politic, social sau economic in care se afla Romania. In 2008, cand presedintele Romaniei vorbea despre primele semnale ale crizei, Mircea Geoana se intrecea in promisiuni electorale si arata ca economia le poate sustine”. Dupa ce amintesc de unele idei emise de fostul lider PSD, precum “premierea cu 25.000 de euro a romanilor intorsi din strainatate, dupa trimiterea de cosmonauti pe Luna si dupa instalarea de GPS-uri pe tractoare”, liderii UNPR il sanctioneaza pe Mircea Geoana, care “emite ipoteze politice legate de UNPR”. “Concluzia, fara echivoc, in urma ultimelor declaratii, este ca Ion Iliescu a avut dreptate in 2005, cand l-a descris exact pe Mircea Geoana, prin porecla pe care i-a atribuit-o, iar presedintele Senatului face eforturi considerabile sa nu il contrazica”, a mai declarat conducerea UNPR.

 

Visele fostul sef al pesedistilor

 

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat vineri, la Segarcea (Dolj), ca social-democratii isi doresc o formula de guvernare alaturi de PNL cu un premier pesedist, informeaza Mediafax. Guvernul Emil Boc trebuie sa plece si “trebuie inlocuit de o formula de guvernare si de un alt mod de guvernare in aceasta tara, bazat pe alianta deja constituita cu prilejul alegerilor prezidentiale trecute intre PSD si PNL; acest lucru reprezinta alternativa naturala”, a declarat Geoana. El a insistat ca social-democratii isi doresc o guvernare alaturi de PNL, in care premierul sa fie de la PSD. “Ca PSD isi doreste sa castige clar alegerile viitoare, ca noi consideram ca o formula de guvernare cu prim-ministru social-democrat este o formula buna, da, evident ca PSD isi doreste si isi propune acest lucru. Dar asta nu inseamna ca nu intelegem necesitatea unei coalitii care sa asigure si sa garanteze o guvernare PSD-PNL dupa 2012”, a mai spus Geoana. El a aratat: “Cine nu intelege ca tot presedintele Basescu va numi viitorul Guvern si viitorul premier, inseamna ca riscam, daca nu avem o formula predictibila de colaborare cu PNL, sa intram intr-un joc in care Basescu sa faca iarasi ce vrea el, indiferent de rezultat. PSD poate castiga cu 40% si te poti trezi cu o majoritate PDL-PNL, pe care Basescu poate s-o moseasca in orice secunda”. “Daca dorim sa avem o garantie de participare la guvernare, este obligatorie, dupa parerea mea, o formula predictibila, o ancorare a relatiilor PSD-PNL. Strategic trebuie sa pastram o relatie cu PNL pentru ca este singura formula care poate asigura o formula stabila si o guvernare eficienta”, a adaugat fostul sef al PSD.

0 comentariu

Schaut Gabriël 09-03-2010 - 19:46

Reaction from Flanders, the country of origin of Danny Huwé: I am very satisfied to see and hear that after 20 years, the truth on the murder on the Flemish journalist Danny Huwé, my compatriot, was finally revealed. Thank heaven for idealistic people like Teodor Maries who relentlessly continue to search the truth. My sincere congratulations, and please continue your efforts.

Schaut Gabriël 09-03-2010 - 19:51

Reaction from Flanders, the country of origin of Danny Huwé: I am very satisfied to see and hear that after 20 years, the truth on the murder on the Flemish journalist Danny Huwé, my compatriot, was finally revealed. Thank heaven for motvated people like Teodor Maries who relentlessly continue to search the truth. My sincere congratulations, and please continue your efforts.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult