Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UNPR pregateste un Armaghedon PSD

UNPR pregateste un Armaghedon PSD

scris de Ziua Veche
6 afisari

Liderii de la centru ai UNPR pun la cale, inca de acum doua saptamani fiind demarata operatiunea, o serie de foiletoane privind afacerile baronilor PSD si amanunte interesante din interiorul partidului condus de Victor Ponta, care vor fi date saptamanal publicitatii pentru a-i tine pe baietii social-democrati in priza, conform declaratiei unor surse din UNPR.


 

„Este foarte probabil sa se apeleze la presa acesta fiind un mijloc prin care se poate penetra cu informatia. Din acest grup de lucru fac parte vechii tovarasi ai PSD care chiar stiu ce au facut. Spre exemplu am fost informati in cadrul restrans de la partid ca senatorul Catalin Voicu, care acum este arestat, nu o va incurca pe chestiuni pe care noi le stim din presa, ci pe chestii mult mai grave care tin de bucataria lor interna”, ne-au declarat aceleasi surse. Prin intermediul acestor seriale ce vor fi difuzate, in curand, sunt vizate persoanele din primul esalon al PSD.

Amenintarile lui Dragnea

In replica secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a spus ca pesedistii pregatesc o lista cu toti parlamentarii care au parasit partidul acum condus de Victor Ponta. In documentul cu pricina vor fi furnizate detalii despre toate afacerile ce le are personajul vizat, precum si ce promisiuni a primit de la echipa UNPR. De altfel, Dragnea i-a amenintat direct, in urma cu o saptamana, pe toti parlamentarii care au parasit PSD, ca amanunte picante legate de fiecare dintre acestia vor fi facute publice. “In ceea ce priveste plecarile din PSD, eu sper sa rezolvam intr-un timp oarecum rezonabil o lista cu motivele pentru care au plecat acesti colegi: dosare, afaceri, bani efectiv. (…) Daca a venit o doamna din Moldova, parlamentar, care avea nevoie de niste bani ca sa isi scoata casa de sub sechestru si a primit 30.000 de euro… Noi nu i-am dat. Daca unul voia sa o tina pe mama lui directoare la Finantele Publice intr-un judet oarecare, n-am putut sa i-o tinem. ‘Ma frate, suntem in opozitie’”, a afirmat Dragnea, la Antena 3. El a subliniat ca foarte curand liderii PSD vor da publicitatii o centralizare cu beneficiile obtinute de cei care au plecat si ca aceste informatii au fost obtinute fara mari eforturi. “Eu ce am spus este ca sper ca intr-un timp absolut rezonabil sa venim cu o lista – daca nu cu toti, cu majoritatea – in care sa aratam pe o coloana ca acesti oameni au plecat si pe alta coloana ce s-a petrecut ‘cu totul intamplator’, printr-o mare conicidenta. Asta incercam sa facem si sa stiti ca nu este foarte greu pentru ca informatiile circula”, a mai detaliat Liviu Dragnea, seful Consiliului Judetean Teleorman.

0 comentariu

alamar 04-03-2010 - 15:45

Egyptenii sunt niste idioti !…

Asa cum am fost asigurat de unii forumnistii mioritici de pe acest forum , care sunt experti in tehnica militara , F 16 Falcon sunt niste : rable !…

Egyptenii nu numai ca achizitioneaza rable , dar o fac in continuu din 1980…

Daca egyptenii erau desptepti ( precum mioriticii , se reantorceau la Mig uri)…

Pacat ca articolul nu expune si pe celelalte 25 de tari , tot idioate, care au cumparat si continua sa cumpere : rable…

Este un miracol ca Lockheed Martin nu a dat inca faliment dupa ce a construit si vandut peste 4400 de rable…

In orice caz cea mai idioata tara este america ,care detine cel mai mare numar de rable , F16…apoi Israelul , tari din NATO , canada, australia ,japonia ,etc.,etc…

Eu ma bucur ca Romania nu se afla in ramndul tarilor idioate si nu a cumparat rable F16…

Aviatia militara mioritica , este una din cele mai inspaimantatoare aviatii militare din Lume…inspaimanteaza pilotii si familiile lor…care sunt nevoiti sa zboare in Mig uri construite in anii ’60 si ’70…

Acum ca armata calareata mioritica are in frunte la departamentul achizitii , o femeie general sper ca vor cumpara armament , care nu sunt rable…

Succes…

Suca 04-03-2010 - 20:09

Bai imputzitule, Egiptul este o KOREE de NORD condusa de DICTATORUL Hosni Moubarrack. Dar ptr ca ESTE OMUL WASHINGTONULUI TE FACI MAI PROST DECAT SI-ASA DEJA ESTI SI NE PLASEZI GOGOASA ASTA CU CUMPARATUL „MODERNELOR” F-16 ca pe-o decizie nepolitica, de logica militara.
Bah imputzitule, Moubarrack este Kim Il Sung-ul Egiptului doar ca este dictatorul aprobat de CIA nu de KGB.
Si cand crapa porcul asta, va fi intronat FIUL LUI, asa cum in SIRIA KGB-ul a plantat pe FIUL banditului prio-sovietic.
Tot asa de nepolitic a cumparat si CHAVEZ Sukoi-urile 37 de la Putin.
Bah tampitule tu cand termini sa imprastii imbecilitatzi jidanesti si baptiste pe internet? Asa ti-oi trage o palma cu picioirul de nesimtzit. Esti un amarat de cochon plin de bale jidanesti.

gemanaru 05-03-2010 - 06:31

In primul rand vreau dela bun inceput sa mentionez ca esti un golan,prost crescut,de prost nici numai mentionez,se vede limpede.Dece spun toate astea pentruca din momentul ce ai inceput comentariul ai venit cu a jigni pe un om,fara ss stii sa abordezi o argumentare in mod civilizat.Indivizi ca dta.sunt multi azi iar ei nu dfac altceva de-a scufunda civilizatia si distrugerea societatii moderne.Normal ar fi sa faci si un curs de reciclare in ce priveste bunul simt si literatura romana……..

max 18-03-2010 - 09:57

oameni buni, Egiptul nu cumpara nimic. IN urma acordurilor de pace cu Israelul, mediate de Carter, ambele tari au dreptul la ajutor militar din partea SUA in valoare de cateva miliarde de dolari pe an.

aceste avioane sunt primite in acest pachet si sunt platite de americani.

ce ma mira e urmatorul lucru – daca 20 de avioane F-16 noi costa 213 milioane dolari, de ce 24 vechi costa 1.5 miliarde – au cumva valoare de colectie?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult