Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UNPR sare la gatul PD-L

UNPR sare la gatul PD-L

scris de Ziua Veche
0 afisari

Liviu CampanuVicepresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) senatorul Liviu Campanu si-a manifestat, luni, nemultumirea fata de actuala politica a principalului partid de guvernamant, Partidul Democrat Liberal (PDL).Liviu Campanu a precizat, luni, într-o conferinta de presa, ca PDL guverneaza într-un „total dispret fata de interesele cetatenilor”, iar UNPR ar trebui sa îsi retraga sustinerea fata de actualul guvern.

„Cand vorbim de PDL nu ne duce gandul decat la interese personale si de grup, într-un total dispret fata de nevoile cetatenilor. (…) Eu nu cred ca putem fi în continuare martori pasivi la ceea ce se întampla în judet, dar si la nivel national. Nu cred ca putem sustine în continuare la nivel national un asemenea tip de comportament în dispret total fata de interesul cetateanului”, a afirmat Campanu.

Liviu Campanu sustine ca nu este de acord cu o guvernare a UNPR alaturi de PSD sau PNL, ci considera ca solutiile pot fi un guvern de tehnocrati sau de uniune nationala.

Vicepresedintele UNPR si-a manifestat nemultumirea ca, în ciuda restructurarilor anuntate de Guvern, ministerele au ramas cu organigramele supraaglomerate. „Din punctul meu de vedere, Romania ar putea fi condusa doar prin Ministerul Justitiei, Ministerul de Interne, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Ministerul Educatiei si Ministerul Apararii Nationale. Restul, din punctul meu de vedere, au fost ministere care mai mult au încurcat decat au ajutat, motiv pentru care eu personal voi propune maine (marti- n.r.), în Biroul Permanent National, ca si comportament al UNPR, începerea demersurilor pentru restructurarea Guvernului”, a afirmat Campanu.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult