Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UNPR si-a sfintit sediul

UNPR si-a sfintit sediul

scris de Ziua Veche
0 afisari

Doi preoti au oficiat sfestania noului sediu al UNPR de pe Soseaua Kiseleff, inainte de sedinta Biroului Permanent National al partidului.


 

 

Adunati in curtea care se invecineaza cu sediul PSD, Marian Sarbu, Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Serban Mihailescu si alti lideri ai partidului au asistat la slujba. Preotii au tamaiat incaperile sediului, au sfintit apa si au stropit cu ea zidurile interioare si exterioare ale cladirii.

Dupa slujba, presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a spus ca toti romanii se simt mai puternici cand se gandesc la Dumnezeu.

„In momente grele trebuie sa ne unim si sa fim solidari pentru a depasi aceasta criza. in clipe dificile, romanii au stiut intodeauna sa fie uniti. Nimeni nu trebuie sa se bucure sau sa tropaie ca tara trece prin momente dificile. Barbatii adevarati de stat se aduna impreuna si conlucreaza pentru depasirea crizei si pentru interesul national”, a afirmat Oprea, citat de Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult