Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Urban despre relatia PDL-UDMR: Curvasarie curata!

Urban despre relatia PDL-UDMR: Curvasarie curata!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Senatorul PDL Iulian Urban lanseaza, intr-o postare pe blogul sau, acuzatii grave la adresa UDMR. Comportamentul udemeristilor este, in opinia senatorului democrat-liberal, “curvasarie curata”, amintind in acest sens votul pentru sefia postului public de radio si votul de marti al senatorilor UDMR la Legea ANI.

“De fapt UDMR face acele jocuri politice pe care unii din PDL nu le pot face la lumina reflectoarelor”, spune Urban. El marturiseste ca nu i-a dat votul candidatului UDMR, chiar daca parlamentarilor PDL li s-a transmis “daca nu il votam pe ungur la SRR astia ne-au zis ca ies de la guvernare si ne lasa balta”. Iulian Urban isi continua rationamentul: “Ce daca UDMR se impotriveste trecerii la parlamentul unicameral, ce daca au castrat legea ANI, ce daca au trantit la Curtea Constitutionala legile austeritatii ? Ei bine, trocul ordinar a fost de fapt altul (…) Sa se sustina candidatul UDMR la SRR iar in contramasura, a doua zi adica astazi 30 iunie 2010 in Senat, UDMR prin senatorul Frunda sa fie vioara intai a circului jalnic la finalul caruia, cererea de reexaminare a Presedintiei Romaniei sa fie respinsa”.

“Parlamentarii Romaniei au demonstrat inca o data ca indiferent de culoarea politica isi dau mana imediat atunci cand in joc sunt interesele lor, cand trebuie sa-si apere interesele! Comisia Europeana intocmeste rapoarte de verificare si niciodata nu a acuzat ANI ca ar fi instrument politic, dimpotriva, ANI a fost laudata; la fel, DNA. Acuzatiile de politizare a DNA sau ANI au venit doar din interiorul tarii de la PSD si PNL, care fac aceste acuzatii numai la televizor, unde nu le cere nimeni sa le si dovedeasca. PSD si PNL n-au avut niciodata curajul sa faca aceste acuzatii la Bruxelles, pentru ca acolo li s-ar fi cerut sa le si DOVEDEASCA”, afirma senatorul PDL.

Spalatorii de cadavre politice

Urban nu iarta nici televiziunile de stiri: “Spalatorii de cadavre politice de la Antene sau Realitatea vad ca nu scot o vorba, tac ca sobolanii si nu scot o vorba intrucat spera sa primeasca la randul lor prin santaj, bani publici din publicitate sau din santajarea parlamentarilor care de acum inainte au liber la furat din banul public prin contracte grasane cu statul roman. Sa se dea lista cu senatorii si cum au votat ei la Realitatea si Antene, sa vada si alegatorii cine, ce si cum….si sa se dea stirea in reluare de 1000 de ori pana ii vor sti cetatenii pe de rost. Credeti asa ceva? Nici in cele mai frumoase vise!!!”. “Distrugerea ANI inseamna ca averile facute de politicieni in ultimii 20 de ani devin peste noapte ‘licite’ – adica “spalate”, pentru ca se pot repatria in Romania din conturile in care au fost ascunse in strainatate, fara a mai fi verificate de cineva”, concluzioneaza parlamentarul PDL, avertizand: “Daca legea e votata asa, a doua zi orice parlamentar poate sa declare linistit ca are doua miliarde in conturi fara sa riste nimic. Aici e adevarata miza. Avem politicieni putrezi de bogati pe care ANI pur si simplu ii impiedica sa-si foloseasca averile. Sau le face viata mult prea dificila. Oamenii vor sa fie si ei Patriciu, s-au cam saturat de modelul lui Iliescu. Au si cu ce dar nu-i lasa ANI. Iata ca UDMR a inteles problema si da o mana de ajutor hotilor. Consecința principala nu va fi in abuzurile viitoare, ci in aparitia, peste noapte, a unor uriase averi disponibile pe foamea asta pentru a finanta traficul de influenta pe scara mare. Iar asta risca sa compromita iremediabil orice proces de reforma a clasei politice. Vor cumpara tot si pe toti. Clasa noastra politica dovedeste inca o data ca nu au nici un pic de decenta si de respect pentru cei care i-au votat si pentru poporul asta in general. Tot ce conteaza e doar INTERESUL PERSONAL”.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult