Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Urban ii invita pe ciorditorii, traficantii de influenta si pe nesimtiti sa plece din PDL

Urban ii invita pe ciorditorii, traficantii de influenta si pe nesimtiti sa plece din PDL

scris de Ziua Veche
9 afisari

“Prefer ca PDL sa ajunga un fel de cei trei sute de spartani ai lui Leonidas decat sa se lupte sa pastreze in partid toti ciorditorii, traficantii de influenta si nesimtitii”, scrie senatorul PDL Iulian Urban pe blogul sau, revoltat fiind de atitudinea unora dintre colegii sai, care au plecat sau vor sa plece din partid.

 “Se ridica statui unor parlamentari care pleaca din PDL, dar care nu sunt cu nimic mai breji decat baietii din partid infipti bine in punga banului public fie direct prin prin neamuri, parinti, copii, soacre, gineri, amante, surori de amante, etc… Desi oficial vezi cate un parlamentar PDL care moare de grija bugetarilor sau pensionarilor, de fapt, in particular acestia sunt cei care de multe de ori, de luni de zile urla ca lor nu li s-a dat o halca mai generoasa de catre colegii din Guvern care au cutitul bucatelor, sau mai grav  – in opinia lor – nu au primit nimic; Ce fac ei? Se duc la tabara „ingerasilor” din Opozitia PSD-PNL si le spun asa ” eu am un vot si mai am cativa ciolaniarzi pe care-i pot aduce cu subsemnatu’; imi dai voi acces la contracte cu statul sau imi dati voi mai mult decat mi-au dat fostii tovarasi de ciordeala din PDL?”, mai spune senatorul PDL.

Categoria lipitori la banul public

 “Vedeti voi, din PDL se elimina baietii agatati de CIOLAN. Mai sunt si unii care inca „rezista” si nu se cardasesc cu omologii lor din categoria lipitori la banul public din PSD sau PNL pentru ca inca nu au terminat de „supt” de la ugerul tarii; cand vor fi decontectati, vor fi eliminati urgent, iar acest proces de scoatere a cancerului din PDL este la fel de binevenit precum eliminarea cancerului ce a cuprins si capusat sistemul bugetar”, constata Urban, adaugand: “De ce le este frica la unii ca, luand masuri drastice anti-criza, PDL va ajunge poate in 2012 la 15% ? Le este frica pentru ca isi pierd ei posturile si locurile din Parlament de unde pot sa stea si sa se adape la banul public; ca nu mai au acces la resurse”.

Senatorul democrat-liberal marturiseste: “Sincer in acest moment imi doresc un PDL redus la 15 % din obezitatea morala actuala, cu conditia ca acesti 12% sa fie oameni de calitate, fermi in sustinerea unor masuri dure anti-criza, dispusi sa taie in carne vie, cu orice cost. Nu vreau sa fie reales in 2012, insa pana atunci vreau sa iau masuri sa scoatem tara din criza, vreau sa vad ca romanii se reintorc la munca din dulcele mariaj actual cu o clasa politica care i-a indemnat sa traiasca pe spinarea sutelor de forma de asistenta sociala si vreau sa vad ca se inghesuie alaturi de omologii lor ciolaniarzi din ‘opozitia’ psd-pnl ca macar sa stim catre cine trebuie indreptat tunul cu DTT”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS