Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Urban (PDL) asteapta pana luni exemple graitoare de corupti eliminati din sistem

Urban (PDL) asteapta pana luni exemple graitoare de corupti eliminati din sistem

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Are cineva la Comunicare in Modrogan impresia ca suntem retarzi?” intreaba pe blogul sau senatorul PDL Iulian Urban. El avertizeaza Executivul ca “unii senatori PDL care sustin Guvernul, asteapta pana luni si alte ‘exemple graitoare’ de corupti eliminati din sistem! Urgent si daca se poate executati si public la TV”.


 Nemultumirea senatorului porneste de la Punctajul facut de Departamentul de comunicare al partidului, ce contine o serie de idei pe care trebuie sa insiste democrat-liberalii in declaratiile publice. “Am impresia ca in varianta cea mai buna, suntem considerati retarzi cand ni se da o asemenea explicatie, iar in varianta cea mai proasta cred ca au impresia ca suntem niste statui catre care poti sa arunci orice”, constata Urban.
Afirmatia comunicatorilor PDL “nu se poate pune problema lipsei de vointa a Executivului” il scoate din sarite pe senator. “Daca faci o sinteza a presei, pe langa cazurile direct cunoscute de fiecare parlamentar PDL care s-a lovit de acesti BASBUZUCI ce au infestat in ultimii 10 ani aparatul central si local de stat, afli ZILNIC la nivel national de vreo 20-30 de cazuri probate cu documente; adica din sute de cazuri concrete de indivizi care confunda banul public cu propriul buzunar, chiar nu s-a gasit in sase luni de zile din 2010 nici un alt caz in care trebuia sa ploua cu demisii, asa cum s-a intamplat, cu greu, la Ministerul Educatiei? Hai ca nu suntem chiar asa de prosti si nu avem cum sa fim solidari cu asa ceva”, scrie revoltat Iulian Urban.

Nu putem fi solidari si cere altora sa fie solidari. Sustin masurile anticriza ale Guvernului, dar nu pot sustine ministri slabi care nu au vointa, chef sau interes sa cureteze mizeria si coruptia din subordinea lor. (…) Asa ca unii senatori PDL care sustin Guvernul, asteapta pana luni si alte ‘exemple graitoare’ de corupti eliminati din sistem! Urgent si daca se poate executati si public la TV ca sa inteleaga romanii ca se doreste cu adevarat sa se schimbe ceva, nu doar sa se mimeze, si ca sa putem sa le cerem romanilor a fie convinsi ca trebuie sa fie solidari cu Guvernul”.

Parlamentarul democrat-liberal adauga: “Stau sa ma intreb cum primesc acest gen de ‘punctaje’ alti colegi senatori? Cum se uita la aceste mesaje senatori PDL de exceptionala factura gen : Filip Petru, Viorel Constantinescu, Sorin Fodoreanu, Cristian Radulescu, Udristoiu Tudor, Sbarciu Ioan, etc. cand citesc aceste mesaje?”.

 

Cititi aici Punctajul PDL din 4 iunie in format pdf

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult