Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL cere schimbrea lui Emil Boc

USL cere schimbrea lui Emil Boc

scris de P.C.R.
1 afisari

Liderii USL au arătat duminică, la o conferinţă de presă comună, că se impune, în actualele condiţii, schimbarea premierului Emil Boc, iar dacă acest lucru nu se va face, ei vor face tot ceea ce le stă în putere ca să obţină schimbarea acestuia de la Palatul Victoria.

USL cere schimbarea lui Emil Boc

PDL a dovedit că va merge în continuare pe ideea de stagnare, sărăcie, inegalitate între cei 1500 care stau în huzur şi bogăţie într-o sală din Palatul Parlamentului şi toţi ceilalţi 20 de milioane de români. Din punctul nostru de vedere este necesar, după ce am văzut această ultimă dovadă (n.r. realegerea în fruntea PDl a lui Emil Boc), că trebuie să facem tot ce ţine de noi, de USL, să facem un apel către tot ce mai înseamnă în Parlament oameni care vor să vadă un viitor pentru această ţară, să schimbăm guvernul Boc.
Poate dacă Emil Boc nu îşi dă demisia, vom face tot ce ţine de noi să îl schimbăm în perioada imediat următoare, să schimbăm un guvern care a promovat şi promovează incompetenţa, corupţia, clientelismul şi stagnarea nostră în sărăcie şi inegalitate. Ce era de dovedit despre PDL s-a dovedit aseară şi e clar că USL trebuie să acţioneaze şi să aibă sprijinul tuturor celor 20 milioane de români care nu s-au aflat şi nu se află în sala celor bogaţi care beneficează în urma guvernării PDL
„, a spus preşedintele PSD Victor Ponta.
Liderul PNL
a arătat că este de acord cu declaraţiile lui Vasile Blaga din cadrul Congresului PDL privind evaluarea activităţii de la nivelul partidului său şi a adăugat că „PDL prin faptul că e partid de guvernământ este în postura de locomotivă, iar trenul nu este doar PDL şi este România„.
PDL, cel care ieri s-a aşezat pe aceeaşi linie desprinsă de realitate, merge către catastrofă şi într-adevăr macazul (n.r.-menţionat de Vasile Blaga la Congres) trebuie schimbat. Apelul meu nu doar către Vasile Blaga şi către toţi politicienii responsabili şi cu putere de decizie în acesată ţară, către cei din UDMR, din PDL, de a face ceva de a schimba macazul pentru salvarea României. Congresul de ieri ne-a arătat că pentru cei care conduc România acum singura miză este menţinerea la putere.(…) A fost o dezbatere în faţa unor nomenclaturişti, despre cine şi cum poate să îi ţină la putere pe ei. Tema a fost asta: cum omorâm Opoziţia, cum reuşim să păcălim milioane de români, să împărţim beneficiile puterii, să ne menţinem toţi la putere. Pasajele realiste, care spărgeau acest cerc au fost izolate şi nu au găsit decât un slab ecou„, a afirmat Crin Antonescu.
El a spus că apelul USL dat către UDMR şi PDL este foarte clar, să „spargă centrul de iluzie şi îndepărtare” în care Emil Boc şi Traian Băsescu i-au închis.
La rândul său, preşedintele PC Daniel Constantin a făcut trei observaţii legate de acest Congres al PDL.
Aş vrea să remarc faptul că preşedintele Traian Băsescu şi-a legitimat încă o dată supremaţia totală asupra unui partid care nu a făcut decât să nenorocească constant România în favoarea camarilei portocalii.(..) Din nefericire pentru membrii PDL, acest cinism se vede prin recunoaşterea lui Emil Boc în continuare ca lider al lor. Nu am văzut altceva decât un angajament ferm că va continua măsurile aberante de sărăcire a populaţiei, de încălcare a drepturilor pensionarilor, a profesorilor, a categoriilor afectate„, a declarat Daniel Constantin.
El a ţinut să remarce că PDL, înfiinţat de Petre Roman, a murit acum, la fel ca şi „spiritul pentru care a fost fondat acest partid„.
Preşedintele PC a arătat la final că „probabil, ultimii membri responsabili din PDL vor face pasul către Opoziţie şi revenirea la normalitate din această ţară şi din punct de vedere a stopării genocidului social pe care îl face PDL şi Traian Băsescu„.

12 comentarii

digital 15-05-2011 - 16:27

voi nu ati inteles nici in al 12-lea ceas ca astia nu mai au nici un D-zeu,nimic de pierdut????!!!vai de voi,dar vai de noi!

Ciu Huhu 15-05-2011 - 21:44

Corect, lichelele portocali pun la cale furtul a un milion de voturi prin votul prin corespondenta!

coco 15-05-2011 - 19:04

Pana nu vor fi arestati toti acesti impostori ,imbogatiti pe spinarea amaratilor , acesti nemernici care au talharit milioane de salariati , pensionari ,handicapati …etc , nu vom avea nici o sansa sa mai traim decent in aceasta tara! Privitii cat de aroganti sant! Cat de tantosi apar peste tot… oooo ciocoi ticalositi ..cat va vom mai rabda?

Adrian 15-05-2011 - 21:20

COCO si Digital, mergeti in alta tara din europa…dar sunt convins ca va intoarceti fuga fuga in Romania. Habar nu aveti ce spuneti.

digital 15-05-2011 - 21:32

ia explica -ne tu,agariciule!eu nu vreau sa fug iar coco e treaba lui,da cred ca nici el!

urbos 15-05-2011 - 21:40

Inmbecilul asta e basist, n-are ce sa explice. Cine e cu Basescu e schizofrenic. Nu e gluma.

digital 15-05-2011 - 21:43

asa ma gandeam si eu!

digital 15-05-2011 - 22:00

stii ceva de rolandu?! s-a sinucis?!

urbos 15-05-2011 - 23:14

Se va sinucide doar odata cu Bashina. Deocamdata isi face temele si se simte perfect, la fel ca si idiotii de la congresul PDL care strigau „libertate” si ling in continuare dosul Securistului care ii urmareste si le asculta telefoanele.

Ciu Huhu 15-05-2011 - 21:50

Bai Adrian lichea pedelista-basista diversionista, a venit vremea ca toti portocalii in frunte cu stapinul vostru Basescu sa cereti azil politic in Congo, inapoi nu ve-ti mai fi primiti, poporul nu va mai vrea pentru ca l-ati ruinat, dus in mare saracie, mizerie!

CZC 15-05-2011 - 21:55

De ce ii jigniti pe congolezi? Au ei problmele lor, dar credeti ca acorda azil politic oricui? Poate ii salveaza „marele licurici”.

Viorica Ianc 17-05-2011 - 11:30

” USL cere schimbrea…” !!!!!!!!!!!!!
Schimbare. Se mai intampla cu tastatura.

Unde ? Si Cui cere ?
Sunt puturosi, cershetori ?
– PSD -social-democrati ? – pentru care sarantoci ?
baronii sunt feudali.
– PNL -partidul liberei initiative ! – unde este acest
partid ?
Daca vedeam ceva ramashitze de pe la pntd strigam in gura mare ca io mi-s viorica de la coada vacii !
Si sunt Mandra ca nu CER de la nimeni nimic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult