Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL s-ar întoarce în Parlament, dar nu renunţă la condiţii

USL s-ar întoarce în Parlament, dar nu renunţă la condiţii

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Parlamentarii USL s-ar întoarce la lucrările Parlamentului. Victor Ponta şi-a anunţat dorinţa de a dialoga cu Puterea, dar a precizat că nu renunţă la cele patru condiţii puse pentru deblocarea Parlamentului.

Victor PontaPreşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, a declarat miercuri că a existat o discuţie cu premierul Mihai-Răzvan Ungureanu despre formula în care Opoziţia este dispusă la dialog pentru a se întoarce la lucrările Parlamentului. Liderul social-democrat a recunoscut că acest lucru este posibil, având în vedere cele patru condiţii deja puse de PSD, PNL şi PC.

Suntem dispuşi să participăm la discuţii, dar să se ţină cont de cele patru condiţii puse pentru deblocarea Parlamentului, iar reprezentanţii Puterii să spună dacă pot face ceva în acest sens”, a declarat pentru Agerpres Ponta. Demisia Robertei Anastase de la şefia Camerei şi renunţarea Guvernului la a-şi asuma răspunderea atât de des sunt doar două dintre condiţiile reamintite de Victor Ponta.

Preşedintele PSD a susţinut că din discuţia telefonică avută cu primul-ministru Ungureanu a înţeles că într-un fel Opoziţia are dreptate, dar el nu o poate schimba pe Roberta Anastase din fruntea Camerei Deputaţilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult