Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL-USR, protocol de susţinere

USL-USR, protocol de susţinere

scris de A.B.
2 afisari

USL a bătut palma cu USR (Uniunea Sârbilor din România). Cele două formaţiuni politice au semnat un protocol de susţinere pentru alegerile locale. 

usl

foto: antena3.ro

Uniunea Sârbilor din România (USR), reprezentată de preşedintele Ognean Cârstici, a semnat, sâmbătă, la Timişoara, un protocol de susţinere cu Uniunea Social Liberală (USL), reprezentată de ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu. „Protocolul este la nivel naţional şi săptămâna viitoare va fi semnat şi la nivel judeţean”, a declarat ministrul Daniel Chiţoiu. La rândul său, Ognean Cârstici a explicat că doar în 11 unităţi electorale USR are candidaţi proprii.

„Protocolul este valabil acolo unde nu avem candidaţii noştri. Noi doar în 11 unităţi electorale avem candidaţi”, a declarat  pentru Mediafax Cârstici. La nivel local, în Timişoara, USR, alături de alte minorităţi, a semnat deja un protocol de colaborare cu UDMR, pentru mandatul următor. Conform acestui protocol, fiecare minoritate semnatară a protocolului va avea, prin rotaţie, timp de un an câte un reprezentant în Consiliul Local Timişoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult