Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL va anunţa candidaţii la locale pe 19 martie

USL va anunţa candidaţii la locale pe 19 martie

scris de Marius Bâtcă
29 afisari

USL va anunţa peste o săptămână candidaturile pentru alegerile locale, urmând ca până pe 19 martie să fie finalizate negocierile în acest sens.

sigla_uslLiderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, că până pe 19 martie, secretarul general trebuie să finalizeze discuţiile în cadrul USL şi să anunţe încheierea în toate judeţele a negocierilor cu partenerii din USL. “Asta înseamnă modul de candidatură pe listele de la consiliu judeţean şi consiliu local, candidaturile în teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL şi, dacă vor exista anumite excepţii în care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de excepţie”, a explicat Ponta pentru Mediafax.

El i-a rugat pe liderii judeţeni ai PSD să-i dea o mână de ajutor secretarului general al formaţiunii, Liviu Dragnea, pentru ca în această săptămână să fie finalizate negocierile cu partenerii din USL.

Ponta a anunţat şi că va continua seria întâlnirilor de „precampanie” cu liderii organizaţiilor din teritoriu ale partidului, urmând ca joi să aibă la Craiova o întâlnire cu cei din zona Oltenia, după ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a întâlnit cu cei din Transilvania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult