Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL vrea suplimentarea secţiilor de vot în staţiunile de pe litoral

USL vrea suplimentarea secţiilor de vot în staţiunile de pe litoral

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

USL a cerut BEC (Biroul Electoral Central) să înfiinţeze aproximativ 100 de secţii de votare suplimentare pe litoral pentru turiştii ce se vor afla în perioada referendumului la mare.

USL vrea suplimentarea sectiilor de vot pe litoral

USL vrea suplimentarea sectiilor de vot pe litoral

BEC a anunţat că în cererea trimisă spre soluţionare prefectului de Constanţa ,Bogdan Huţuca, primarul Radu Mazăre şi preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, menţionează că în lipsa acestor aproximativ 100 de secţii de vot suplimentare ar fi privaţi de dreptul de a vota turiştii care se vor afla în acea perioadă pe litoral pentru a asista la festivalul Stufstock, Liberty Parade sau concertul Jessie J. Totodată, conform estimărilor MDRT (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului), aproximativ 140.000 de turişti se află pe litoral la fiecare sfârşit de săpămână.

În solicitarea transmisă de primarul Mazăre şi Dragomir se anunţă că la cele eveniment mai sus citate se estimează că vor participa peste 90.000 de turişti, dintre care 60.000 la Liberty Parade, aproximativ 20.000 la Stufstock şi 10.000 de persoane la concertul Jessie J din 28 iulie de la Mangalia. De asemenea, conform mediafax, USL menţionează că la zilele oraşului Năvodari se estimează participarea a circa 10.000 de persoane, „unde vor participa şi alte persoane în afara celor cazate pe litoral„.

1 comentariu

ghimpe 17-07-2012 - 18:10

MAINE in PARLAMENT au ocazia sa recunoasca celalat REFERENDUM privind reducerea numarului de parlamentari la 300! Numai dupa aceea venim la VOT. Pana atunci STAM ACASA!
NU SUNTEM PROSTII HOTILOR DIN PARLAMENT!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult