Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USR PLUS cere demisia lui Costel Alexe și Mihai Chirica și alegeri anticipate la Iași

USR PLUS cere demisia lui Costel Alexe și Mihai Chirica și alegeri anticipate la Iași

scris de Misu Andrei
100 Afisari

Deputatul USR PLUS Cosette Chichirău cere demisia lui Costel Alexe și Mihai Chirica din funcțiile publice și retragerea sprijinului politic din partea PNL. Totodată, Chichirău este văzută drept „singurul lider legitim din Iași” de către deputatul Iulian Bulai, care solicită alegeri locale parțiale în Iași. 

Cosette Chichirău susține într-un mesaj pe Facebook că nu este suficientă autosuspendarea lui Chirica și Alexe din funcțiile de partid și că este necesară demisia lor din funcțiile publice de primar și, respectiv, de președinte de consiliu județean.

„Domnule Orban, dragi colegi liberali, nu mai aveți timp de gândit. Au trecut luni de zile de când cei doi sunt inculpați. Scuza subțire a aducerii dlui Chirica în PNL a fost să aveți guvernare locală și centrală de aceeași culoare, ca să meargă proiectele Iașului brici! Vi se pare că merge ceva în Iași? Vi se pare că cei doi inculpați au trimis vreun proiect mare al Iașului către guvern? Ieșenii nu mai au timp de pierdut aștepând după doi inculpați și după un partid care îi protejează. Retrageți sprijinul politic inculpaților și haideți să lăsăm Iașul să respire și să se dezvolte”, susține Chichirău, care a pierdut Primăria Iași în fața lui Mihai Chirica la alegerile din 2020.

Și deputatul USR PLUS Iulian Bulai cere demisia lui Mihai Chirica, după ce acesta a fost pus sub inculpare de DIICOT și susține că „singurul lider legitim din Iași” este Cosette Chichirău.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult