Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vă era dor de Sechelariu? Candidează din nou la Bacău

Vă era dor de Sechelariu? Candidează din nou la Bacău

scris de D.P.
9 afisari

Fostul primar al Bacăului în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu, şi-a anunţat, luni, oficial intenţia de a candida din nou pentru un mandat în funcţia de primar al municipiului.

Vă era dor de Sechelariu? Candidează din nou la Bacău

Sechelariu a precizat pentru Agerpres că a decis să-şi anunţe candidatura la funcţia de primar al Bacăului ”în consens cu familia”, adăugând că în următoarele săptămâni speră să îşi dovedească nevinovăţia, ”cu documente şi acte”, faţă de acuzaţiile publice şi juridice care i-au fost aduse ”în mod nejustificat”, fapt atestat, în opinia sa, şi de ”cele patru achitări succesive primite în procesele din justiţie”. Sechelariu a declarat că demersul său vizează ”readucerea municipiului Bacău în rândul oraşelor de top din ţară”. Deoarece ”în ultimii opt ani oraşul a cunoscut un picaj economic accentuat, concretizat printr-o lipsă acută a locurilor de muncă şi a investiţiilor directe”, ca urmare fiind ”devansat de toate municipiile de reşedinţă judeţeană din Moldova”.
El a adăugat că intră în scrutinul pentru fotoliul de primar al municipiului şi pentru reabilitarea propriului său nume, implicat într-un ”scandal orchestrat politic în urmă cu mai mulţi ani”. ”Toate drumurile duc către nevinovăţia mea. Eu nu am fost un politician, eu m-am ocupat de administraţie mai mult. Şi am făcut-o cu rezultate notabile, menţionate chiar la nivel naţional. Vreau, în continuare, să fac administraţie pentru că voi candida, aşa cum am făcut şi în 1992 ori 1996, ca independent”, a precizat Sechelariu.
Sechelariu a lansat ”un avertisment” la adresa politicienilor băcăuani, afirmând că va face ”dezvăluiri incendiare despre unii dintre aceştia”. ”Am văzut ce poate clasa politică de la noi. M-am lămurit cu ei. Îi anunţ pe toţi adversarii mei politici să fie pregătiţi pentru că vor urma o serie de dezvăluiri incendiare. A venit vremea să scoatem la iveală matrapazlâcurile unor politicieni din Bacău, cunoscuţi la nivel naţional”, a precizat fostul primar al Bacăului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult