Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vacanţa în Dubai: Ponta îl face pe Ungureanu securist

Vacanţa în Dubai: Ponta îl face pe Ungureanu securist

scris de M.A.
4 afisari

Liderul USL Victor Ponta l-a numit pe Mihai Răzvan Ungureanu, alături de Traian Băsescu, „securist”, după ce premierul a făcut referiri la vacanţa sa din Dubai.

Victor Ponta

„Încep repede prin a vă mulţumi, apreciez grija personală a dvs şi a SIE pentru siguranţa vacanţelor mele. N-am mers niciodată în vacanţă pe banii de la OMV Petrom. Anul trecut se ocupa de vacanţa mea idolul şi mentorul dvs Traian Băsescu. Securiştii între ei au preocupări comune: unde işi fac vacanţele liderii opoziţiei. Eu şi domnul Antonescu n-o să ne preocupăm unde o să fiţi dumneavoastră în vacanţă, de săptămâna viitoare”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, de la tribuna Parlamentului, că Opoziţia are obligaţia de a răspunde românilor care doresc o schimbare şi să spună care sunt soluţiile pentru problemele ţării. El a subliniat că are emoţii pentru soarta moţiunii de cenzură, pentru că de aceasta depinde soarta românilor.

Victor Ponta a spus că trebuie luate măsuri stimulative pentru mediul economic, să se asigure obligaţiile internaţionale asumate de România, iar administraţia trebuie depolitizată şi împărţiţi corect banii publici. Potrivit liderului PSD, pot fi oprite multe greşeli în şase luni.

Liderul USL a mai spus, de la tribuna Parlamentului, că este gata să-şi asume „chiar de mâine” răspunderea conducerii ţării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult