Vacaroiu se simte bine

scris de Ziua Veche
0 afisari

Operatia la care a fost supus, joi, presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, s-a incheiat dupa aproape sapte ore. Nu au fost incidente intraoperatorii, iar starea pacientului este buna, el ramanand in Sectia Postoperator ATI a Spitalului de Urgenta Floreasca.


Inima a pornit fara sa fie nevoie de socuri, iar pacientul este stabil hemodinamic, potrivit unor informatii transmise de echipa medicala. Operatia a inceput la ora 10.00 si s-a incheiat la ora 17. 00. Medicii i-au facut mai multe bypass-uri, iar in urma operatiei va fi imbunatatita alimentarea inimii cu sange, informeaza Mediafax. Nicolae Vacaroiu a fost operat de o echipa coordonata de seful clinicii de chirurgie cardiovasculara, medicul Serban Bradisteanu, pe durata interventiei nefiind semnalate incidente intraoperatorii. Presedintele Curtii de Conturi a fost internat, in urma cu o zi, la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand diagnosticul cardiopatie cronica, adica mai multe artere coronare care serpuiesc pe suprafata inimii erau ingustate din cauza colesterolului si, astfel, sangele nu iriga corespunzator muschiul cordului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult