Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Vadim da vina pe „betivul nenorocit de Basescu” pentru evacuarea sediului PRM. Executarea silita a fost amanata

UPDATE: Vadim da vina pe „betivul nenorocit de Basescu” pentru evacuarea sediului PRM. Executarea silita a fost amanata

scris de Ziua Veche
1 afisari

UPDATE, ora 14.20: După ce executorul judecătoresc şi avocatul proprietarului care a revendicat imobilul au acceptat ideea că trebuie aşteptată hotărârea judecătorească definitivă privind retrocedarea, executarea silită a sediului PRM fost amânată, informează realitatea.net.


Membri ai PRM în frunte cu Marius Marinescu, vicepreşedinte al partidului, s-au adunat, vineri dimineaţă, în faţa sediului central al formaţiunii, pentru a protesta faţă de evacuarea din clădire, care va avea loc în cursul zilei, ei atârnând la balconul casei două manechine cu fotografiile lui Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Pe imobil a mai fost afişat un banner cu mesajul „Tovarăşe Ceauşescu, fă-i chemare lui Băsescu”, textul fiind încadrat de două cruci negre şi de portretele lui Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că formaţiunea sa nu va părăsi imobilul din Str. Emile Zola nr. 2 , deşi a fost executat silit. Vadim riscă să rămână şi fără cabinetul de euorparlamentar, care se află în aceeaşi clădire.

El a dat vina pe PDL pe Traian Băsescu: „Beţivul ăsta nenorocit de Băsescu, o să vadă ce îi fac eu!”.

„Vedem acum adevărata Mafie din România. Vă daţi seama dacă PRM-ul, de patru ori partid parlamentar şi acum partid europarlamentar, este tratat în acest fel, vă daţi seama că aceşti oameni sunt în stare să omoare oamenii cu zile, şi au şi omorât”, a declarat Vadim

La sediu  a sosit un executor judecătoresc, împreună cu avocaţii proprietarului , ce urmează să pună în practică decizia de evacuare.

0 comentariu

Nicusor 22-03-2010 - 15:01

pe dracu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult