Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vadim: Gigi, dacă nu eram eu, erai puşcăriaş şi acum

Vadim: Gigi, dacă nu eram eu, erai puşcăriaş şi acum

scris de A.B.
1 afisari

S-a rupt lanţul de iubire dintre PRM şi PNG. Pentru că nu s-au înţeles în privinţa candidaţilor, Becali şi Vadim merg pe drumuri diferite, Gigi Becali anunţând la România TV că va candida la primăria Capitalei, din partea PNG.

vadim tudor

foto: stilfm.ro

Supărat pe “fratele mai mic”, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că ruperea alianţei PRM – PNG a fost ideea lui, ci nu a lui Becali şi l-a rugat pe acesta să nu îl confunde cu Bănel Nicoliţă.

Corneliu Vadim Tudor a arătat şi mesajul pe care i l-a transmis lui Gigi Becali în data de 2 aprilie 2012:

„Dragă Gigi, am mari probleme în partid datorită tupeului şi lipsei de realism a oamenilor tăi. PNG nu are cum să fie egalul PRM şi tu ştii asta. În aceste condiţii, cade orice înţelegere între noi. Te sfătuiesc să candidezi independent. Îţi urez succes, Vadim Tudor„.

Potrivit lui Vadim, motivul ruperii alianţei este încălecarea în judeţe, mai exact, sunt judeţe unde PNG nici nu are organizaţii.

„Nu putea fi unu la unu. A depăşit măsura. Eu i-am zis acum două săptămânila telefon: Gigi, nu mă confunda cu Bănel Nicoliţă, puştiule! Că dacă nu eram eu erai puscariaşul de serviciu şi la ora actuală! O lună în puşcărie, o lună în libertate”, a spus preşedintele PRM.

Vadim a precizat însă că nu şi-a pierdut simpatia faţă de Gigi Becali şi că nimeni nu i-a făcut figuri atât de măgăreşti.

„Dacă a fost un acord verbal, l-am rupt eu pentru că riscam să nu mai fim acceptaţi să candidăm. Pierdeam un ciclu electoral”, a mai spus Vadim.

„Cu mine nu se poartă nimeni în felul asta. El m-a sufocat cu 1.500 de telefoane. În şase minute m-a sunat de şase ori. Nu mai ştiau fetele mele ce să facă. Eram cu o cravată într-o mână, cu un pantof într-o mână, mă duceam la o manifestare. Domnul Becali, domnul Becali. Aveam şi aparatul de bărbierit, electric, de era să-mi tai urechea, să mă bâţâie că mă sufoca Gigi „, a povestit Vadim.

 Cât despre decizia lui Gigi Becali de a candida la Primăria Capitalei, Vadim a spus că-i doreşte succes, eu nu sunt un om rău, dar nu va avea, eu ştiu scorurile reale ale sondajelor, nu va avea.

6 comentarii

BULA 10-04-2012 - 09:54

Cei doi s-au cunoscut pe cand erau in fosa sepica. Put de la un kilometru.

neacsum 10-04-2012 - 11:34

Paine si circ.

IMGB 10-04-2012 - 21:19

Votati Vadim , singurul care ne mai poate salva !

urbos 10-04-2012 - 21:21

Chiar si Vadim e mai bun ca Basescu&satra.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 10-04-2012 - 21:40

Pe cand PORUMBACU a instalat ghilotina la sediul din aviatorilor, hop si alti doi mari patriotzi trag maneru ,de data asta la W C tudor fecalu gigi a fost confundat cu ce este de fapt!Iar Tribunu glorios se intoarce in mars triumfal acompaniat de bideu si mitzura! Si mai trage odata apa Tribun -Salvator cu toata parada de Gay-fest pe cale sa-si piarda redeventale de la liberaless-pullesi aflati in disolutie, centralizata de Antenescu- Cutitaru !

digital 10-04-2012 - 21:46

“Narrative Science”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult