Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vadim l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru genocid

Vadim l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru genocid

scris de P.C.R.
5 afisari

Liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe premierul Emil Boc, pe care îl acuză de „genocid”.

Corneliu Vadim Tudor l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru genocid

Vadim Tudor

Plângerea a fost depusă de Corneliu Vadim Tudor vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, transmite Mediafax.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a susţinut, joi după-amiaza, pe scările sediului Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că reclamaţia ANI împotriva sa pentru nedeclararea unor venituri obţinute ar fi consecinţa unei plângeri penale formulate de el pe tema închiderii spitalelor.

Vadim Tudor a susţinut o declaraţie de presă la Parchet https://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/investigatii/reactia-lui-vadim-dupa-ce-ani-l-a-acuzat-de-fals-si-evaziune-32785.html, după care a plecat, fără să intre în clădire. El a folosit, în timpul declaraţiei susţinute chiar la intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, o maşină de ras, cu care s-a bărbierit, trei peruci şi o pereche de cătuşe.

De pe scările Parchetului, Vadim Tudor a făcut diverse acuzaţii la adresa politicienilor români, vizându-i în special pe şeful statului şi pe premierul Boc.

4 comentarii

Murphy 06-05-2011 - 15:29

Si eu care credeam ca a facut reclamatia la Scoala nr.9(SOCOLA-IASI)!Numai voi si IRTV ce mai dati stiri din astea senzationale! Nu-l mai bagati in seama pe tembelul asta si o sa vedeti ca nu mai spumega asa.

Ciu Huhu 06-05-2011 - 17:26

Vinovati de genocid sint portocalii, au dus la moarte prin infometare mii de romani, un exemplu, in Calarasi azi la stiri, au fost gasiti morti de foame, o femeie de 70 de ani si feciorul ei de 45 de ani, era numai oasele de ei!
Blestemat sa fie PDL si pedelistii in vecii vecilor! AMIN!

urbos 06-05-2011 - 20:28

Regimul Basescu trebuie declarat ILGITIM si CRIMINAL.
Japitele din Opozitie, dacanu-s in stare sa darame ditatura, oro a se retraga or sa dispara odata cu Dementul la Targovite.

urbos 06-05-2011 - 20:29

Scuze pentru literele mancate, e de la EBA…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult