Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE. Vadim out din PRM. Funar preşedinte

UPDATE. Vadim out din PRM. Funar preşedinte

scris de P.C.R.
6 afisari

UPDATE 17.49. Corneliu Vadim Tudor consideră că, la Alba Iulia, contestatarii săi au organizat un congres ilegal, „bazat pe acte false” şi susţine că nu poate fi exclus din partid pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele său.

„Au venit cu acte false şi au anulat Congresul PRM din urmă cu o săptămână care era de trei ori mai numeros. Ei n-au cum să mă dea afară pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele meu. E un Congres total ilegal. Ei sunt câteva sute de persoane. PRM are 300.000 de membri. E o încercare disperată a lor pentru a se mai băga în seamă. Cei mai mulţi de acolo au fost daţi afară din PRM. Erau foşti senatori, deputaţi, preşedinţi de Consilii judeţene şi eu nu am mai avut ce să le ofer. Acum îşi caută un stăpân”, a afirmat sâmbătă pentru AGERPRES Corneliu Vadim Tudor.

El a precizat că până la Anul Nou situaţia din partid se va clarifica, contestatarii săi fiind acţionaţi în instanţă.

–––––

Congresul Extraordinar al Partidului România Mare (PRM) desfăşurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegaţi, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi alegerea lui Gheorghe Funar în funcţia de preşedinte.

Corneliu Vadim Tudor (foto Agerpres)

Corneliu Vadim Tudor (foto Agerpres)

Delegaţii prezenţi la Alba Iulia au hotărât, prin vot deschis, cu patru voturi contra şi trei abţineri, excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din PRM. Pentru funcţia de preşedinte al PRM au candidat trei persoane – Gheorghe Funar, Corneliu Ciontu şi Ştefan Valentin Varga, care s-a autopropus. Gheorghe Funar a obţinut 530 de voturi, Corneliu Ciontu 113 voturi, iar Varga, 17 voturi.
Corneliu Vadim Tudor a calificat vineri drept ilegală convocarea Congresului PRM care se desfăşoară la Alba Iulia.

8 comentarii

IV 27-07-2013 - 16:44

Buna schimbare, trebuia demult facuta, Vadim trebuia sa se retraga din propie initiativa si PRM ar fi avut alt suflu, alta viziune ar fi avut electoratul despre PRM.

Antibasistul 28-07-2013 - 17:48

Vadim nu mai e bun de NIMIC!

UnUL 28-07-2013 - 19:56

Dar a fost vreodată?

UnUL 28-07-2013 - 19:58

Dintre cei doi dezaxați duși cu pluta, Vadim și Funar, cel dintâi are măcar cultură și umor, al doilea nu are nimic.

Cezar 29-07-2013 - 22:31

Bravo Funar!!!!!! Vadim este depasit de situatie si nu a inteles ca un partid nu poate apartine unei persoane si a gresit grav, mai ales prin limbajul jignitor.

Virgiliu Soare 30-07-2013 - 08:24

Debarcarea din fruntea singurului partid national romanesc a domnului C. V. Tudor a fost o necesitate. Partidul are nevoie de un suflu nou pentru a putea contrabalansa internationalismul diletant practicat de partidele care s-au succedat la putere in ultimii 23 de ani, are nevoie de oameni patrioti si morali care pot vedea mai incolo de continutul infinit al propriilor buzunare. Domnul C. V. Tudor a dovedit ca nu este decat un ahtiat al puterii, un rasfatat al jalincelor medii de comunicare romanesti de care are nevoie ca de aer. Sa nu uitam ultima gaselnita politica a oamenilor grotelor politice din vecinatate. Transilvania sa devina protectorat politic maghiar! Am asteptat o replica a actualilor guvernanti, care par ca nici nu stiu despre ce este vorba. Nu a venit si nici nu va veni. O tara, chiar integrata Europei, trebuie guvernata. Cum nu avem oameni pentru aceasta trebuie sa-i facem. Dar nu la presupusa ulcica cu miere a Europei ci in spatiul nostru care ne-a creat si pentru care suntem raspunzatori. Nadajduim ca nu vom mai auzi pentru mult timp de caricatura liderului national care a fost C. V. Tudor!

UnUL 30-07-2013 - 08:45

Să nu-mi spuneți, domnule Soare, că expiratul și penibilul Funar ar putea da un suflu nou la ceva. Este de aceeași teapă cu Vadim, la fel de fanatic, de nebun și de isteric – cu excepția faptului că histrionicul Vadim are, măcar, cultură și umor, ceea ce lui Funar îi lipsește cu desăvârșire.

mihail si gavril 30-07-2013 - 16:13

Sunt convins ca se va schimba ceva in bine in miscarea nationalista in urma acestui transfer de putere. Romanii au ajuns sa fie batjocoriti in propria lor tara si nu e nimeni sa le apere drepturile! Cred ca Partidul Romania mare va avea un cuvant important de spus in privinta apararii Romaniei si romanisnului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult