Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vadim Tudor isi bate joc de proprietari

Vadim Tudor isi bate joc de proprietari

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Corneliu Vadim Tudor s-a isterizat vineri dupa ce a aflat ca actualul sediu al PRM din strada Emile Zola trebuie retrocedat ca urmare a deciziei instantei de restituire catre mostenitorii propietarilor.


Mai mult, liderul PRM a pretins dovezi de la mostenitorii casei pentru ca, in opinia sa: “Au fost inventati niste mostenitori ca sa ne sicaneze”. “Suntem in 2010. Suntem la 20 de ani de la baia de sange din decembrie 1989. Acum si-au adus aminte ca sunt proprietari?! Eu nu sunt baba Leana din varful dealului sa vina nu stiu cine si sa o scoata din bojdeuca ei, pe motiv ca acolo a fost pasiunea sau mosia lui”, s-a revoltat tribunul. Actualul sediu al PRM a fost obtinut in guvernarea Tariceanu, ca urmare a unei intelegeri politice la nivelul sustinerii parlamentare.

 

0 comentariu

Apollo 23-02-2010 - 23:27

Sa intelegem ca va face cunoscuta relatia de „prietenie intima” cu madam Sincai. Relatie adusa in atentie in 2008 de paparazzi Cancan si Libertatea… cu detalii (foto) mai mult decat clare. Monitorizarea actuala a detectivilor, pe langa intalniri si probabil interceptari audio… a lasat de inteles ca exista si un set de fotografii ce nu pot fi explicate de subiecti (C.Sincai si C.Diaconescu)… Nu se stie cat a „platit” Vanghelie sau Hrebenciuc… insa a meritat toti banii. Ponta, Nastase, Mitrea si Iliescu i-au oferit sefia Senatului (in locul lui Geoana cazut in dizgratie)… Geoana, Vanghelie si Hrebenciuc… un dosar cu fotografii ce i-au tulburat „gandurile”. Asa ca ramane de vazut daca… Chiar are tupeu sa puna punct povestii si sa spuna intr-un final adevarul, asta insemnand, poate, sfarsitul carierei politice.

DUTA Ecaterina 24-02-2010 - 10:51

Va rog sa nu murdariti activitatea politica a unui om de valoare.Cei care au facut asta si se mai cred colegi chiar nu mai merita nimic. Inca odata le atrag atentia, ca nu M.Geoana a pierdut alegerile, ci PSD-ul, reprezentat de M.Vanghelie, M.Mitrea, A. Nastase, I.Iliescu, v.Hrebenciuc. Cetetenii Romaniei nu uita si nu iarta, ce au facut atunci cand au fost la conducere. privatizari frauduloase, de am ramas fara ramuri intregi ale economiei, executia lui N.Ceausescu, mineriadele(Iliescu). astea sunt pacatele pe care PSD-ul le duce in spate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult