Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Val de excluderi şi suspendări la miezul nopţii in USR

Val de excluderi şi suspendări la miezul nopţii in USR

scris de Misu Andrei
138 Afisari

În USR continuă scandalul. După o ședință care a durat mai bine de nouă ore, conducerea partidului a decis excluderea purtătorului de cuvânt al filialei din Ilfov, Claudia Postelnicescu. Aceasta este acuzată că a prejudiciat imaginea partidului. Nu a fost singura sancțiune deciză azi-noapte. Alţi membri USR au fost suspendaţi din partid.

Biroul Național al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaș, unul dintre fondatorii USR Sălaj.

Colegii i-au reproșat Claudiei Postelnicescu că are postări critice pe Facebook la adresa lui Dan Barna. Ea deja a reacționat, marți, pe rețeaua de socializare în legătură cu ordinea de zi a ședinței de miercuri a Biroului Național al USR.

„Iubesc USR-ul şi valorile care lau fondat. Lupta mea este cu impostorii care l-au confiscat pe grup organizat si doar in scopul propăşirii personale. Nu sunt singura în această luptă. Ea se duce de peste 1 an în multe filiale şi e crâncenă. Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însuşiri şi atunci îi vânează pe cei care le au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de şah a altcuiva. Din acest motiv trebuie să plece”, a scris ea, ieri, pe Facebook.

1 comentariu

neacsum 19-12-2019 - 13:34

Noaptea, ca hotii ? NU SE POATE!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult