Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Valeriu Tabara: Seitan si Vladescu ar putea fi vizati de remaniere

Valeriu Tabara: Seitan si Vladescu ar putea fi vizati de remaniere

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Deputatul PDL Valeriu Tabara apreciaza ca remanierea guvernamentala va fi facuta, iar unii dintre cei vizati ar putea fi ministrii Muncii si Finantelor, dar a aratat ca, personal, are o parere deosebita despre Sebastian Vladescu, care s-a descurcat bine intr-o situatie dificila.

 

„Eu cred ca analizele sunt deja facute. Pe 1 septembrie trebuie sa se prezinte o anumita situatie ceruta dupa intalnirea de la Snagov si evaluarea din aceasta vara si mai mult ca sigur ca o astfel de remaniere se va face. Printre cei vizati ar putea fi cei care au fost tintele presei si ale conducerii PDL, Ministrul Muncii, Ministrul Finantelor„, a precizat pentru Mediafax Valeriu Tabara.

El a spus ca este posibil sa se faca aceasta remaniere, desi, personal, are o parere deosebita despre ministrul Sebastian Vladescu.

E posibil sa se faca aceasta remaniere, desi, personal, am o parere deosebita despre ministrul Vladescu. Niciun alt ministru nu s-ar fi descurcat mai bine in aceasta situatie dificila cum au facut-o Sebastian Vladescu si primul-ministru„, a afirmat Tabara.

Deputatul PDL a aratat ca nu poate spune ca are nemultumiri legate de activitatea vreunui ministru, dar a apreciat ca „agricultura nu merge, in general, in Romania”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS