Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Valeriu Turcan a demisionat de la Cotroceni. Claudia Ionaş preia funcţia

UPDATE – Valeriu Turcan a demisionat de la Cotroceni. Claudia Ionaş preia funcţia

scris de D.P.
38 afisari

Într-un comunicat de presă primit din partea Administraţiei Prezidenţiale se menţionează faptul că, „Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al Preşedintelui României. Începând cu data de 17 februarie a.c., preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Claudia Ionaş are 26 de ani şi lucrează în cadrul Preşedinţiei din 2008. Este absolventă a Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA), specializarea sociologie, instituţie în cadrul căreia a urmat şi un masterat de ‘Guvernare şi Societate’.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, Valeriu Turcan, a demisionat joi de la Cotroceni.

Valeriu Turcan a demisionat de la Cotroceni

Valeriu Turcan a confirmat informaţia fără să comenteze motivele demisiei: „După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa”, a declarat Turcan pentru Hotnews.

Valeriu. Turcan este purtator de cuvant din aprilie 2007, preluând acest post în plina actiune de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Este sotul deputatului PDL, Raluca Turcan iar timp de un an, intre ianuarie 2005 si martie 2006 a activat in Guvernul Tariceanu ca presedinte al Agentiei pentru Strategii Guvernamentale. Valeriu Turcan este ultima demisie dintr-un lung sir de plecari de la Cotroceni, numai in 2011 înregistrandu-se, din divese motive, şase demisii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult